سزارین بهتره حداقل مطمئنی اتفاقی واسه نی تیت نمی افته سالم درش میارن من تو 40 هفته سزارین شدم سر پسرم اصلا تو لگن نیومده بود خودم طبیعی میخواستم مامای خصوصی هم داشتم کلی اصرار که تو میتونی طبیعی زایمان کنی میتونی.آخرین بار که دکتر معاینم کرد کفت اصلا سرش تو لگن نیومده احتمال تنگی لگن برات میدم مامای خصوصیم میگفت نه واسع خودش میگه تا 41هفته هم میتونی دکترم خدا عمرش و زباد کنه خیلی مسیول بود به منشیش گفت به من زنگ بزنه بگه همین امروز برو بخواب بجه رو بگیرم گفت اگه القای زایمانت هم کنم اتفاقی نمی افته لگنت تنگه.خدا عمرش بده من فروا صبحش رفتم بستری شدم ساعت 9 سزارینم کرد تو اتاق عمل فقط به لحظه سرم داد زد میخواستی بچه به این خوشگلی و به کشتن بدی 2روز پیش بهت گفتم بیا بچه رو بگیرم پسرم موکونوئید دفع کرده بود بعضی وقتا میگم خدا لعنت کنه مامای خصوصیمو نزدیک بود بچمو زبونم لال ....
سونوی هفته های آخر دقیق نیست به من وزن بچه رو 3400 گفته بود ولی پسرم ماشالله 4 کیلو بود و دور سرش 36 از لگن من خیای بزرگتر بود.ریسک نکن عزیزز من .
من تا قبلش همه رو به زایمان طبیعی سفارش میکردم ولی بعد ازین اتفاق به همه میگم برین سزارین حداقل مطمئنین بچتو سالم میدن بغلت.حالا درسته خیلی ها زایمان طبیعیه خوبی داشتن ولی من که دیگه چشام ترسیدن.