2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز رفتم برای نوار قلب  جنین بلوک زنان 

وای وحشتناک بود هر که برا طبیعی اومده بود 

خیلی خیلی 

من اگه یک درصد طبیعی میخواستم پشیمون شدم اینقدر که اخلاقشون بد بود اصلا یه ذره مراعاتم نمیکردن نه پرده ای بود نه هیچی تازه اتاق ادلی که برا معاینه یا سونوگرافی اینا بود 

همه لخت 

منکه چشمامو میبستم 

هیچکهدهم جرات نداشت چیزی بگه از بس وحشی بودن

سالها دویدمو نرسیدم 💔

من دوتا سزارین داشتم دردش قابل تحمله مرتب شیاف استفاده کردم بیشترین دردش موقع راه رفتنه که نیم ساعت قبلش مسکن خواستم تا ده روز که بخیه رو بکشی اذیتی بعدش دیگه نه اصلا فقط خیلی باید مواظب باشی یبوست نشی البته بگما همچین راحت هم نیست سرفه عطسه و خنده زیاد تعطیله سعی کن ماه اخر خیلی مواظب باشی سرما نخوری توی بیمارستان زیر سرت بالش نزاری 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
چرا خوب میترسیدم ولی تو اتاق عمل انقدر دکتر و بقیه شوخی میکردن و دلداری میدادن جو آدم عوض میشه

دکتر ازت پرسید بی هوشی یا بی حسی یا خودش زد

When every where  was dark💗I saw the color of your love
دکتر ازت پرسید بی هوشی یا بی حسی یا خودش زد

ازم پرسید منم بی حسی و انتخاب کردم ولی در کل خودشم میگفت بی حسی بهتر از بی هوشیه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

من هم درد طبیعی کشدم هم سژارین شدم،من از طبیعی بیشتر رلضی هستم،واسه بعدش خیلی راحت تری،سزارین بعدش سخته،مخصوصا راه رفتن و بلند شدن و نشستن

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم
پس خودشون میپرسن

آره عزیزم نگران نباش خودشون با توجه به شرایط آدم بهترین گزینه رو پیشنهاد میدن ولی در کل باز انتخاب با خودته

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....