2777
2789

مرغ و تیکه های کوچیک کن خوب سرخ کن بزار کنار. پیاز فراوون و و ریز کن تفت بده بعد گردو رو اضافهکن با حرارته ملایم تفت بده بعد رب انارو اضافه کن تفت بده بعد روش آب بریز مرغ هاتو بزار تو ظرف بزار بجوشه زیرشو کم کن با حرارت ملایم بپزه تقریبا چهار پنج ساعت طول میکشه بعدش زیرشو خیلی خیلی کم کن بزار روغنش بیاد روش . نوش جان

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیازو نگینی خرد کن بزار سرخ شه یکم زردچوبه و یکم دارچین و یکم فلفل سیاه بزن بعد گردوی چرخ شدتو بریز یکم تفت بده حدود سی ثانیه تا روغنشو پس بده ۴تا لیوان آب بریز بستگی به میزان موادت ابشو بریز که تا ۵ تا ۶ ساعت قراره بپزه ابش تموم نشه و اونقدرم زیاد نباشه.جوش که اومد زیرشو کم کن. مرغ سرخ شدتو ۲ساعت آخر بهش اضافه کن رب انارتم همون موقع بریز اگه رب انارت ترشه حتما یکم شکر هم بریز ملس شه.نمک هم بزن و بچش طعمشو .بعد زیرش کم باشه بزار کاملا جا بیوفته روش روغن بندازه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

این روشیه که مامانم درست میکنه که معروفه و ما چون شمال ایم غذاهای مشابه فسنجون زیاد داریم که اونا رو هم همین شکل میپزه..

اول با مولینکس یا چرخ گوشت یه پیاز بزرگو چرخ کن جوری که هیچی ازش زیردست نیاد یعنی نگینی یا رنده درشت نباشه..بعد گردو رو چندبار چرخ کن یا مولینکس که یه خمیر لطیف ازش بدست بیاد..بعد تو قابلمه ای که میخوای بپزیش پباز و گردو و رب انارهای ترش و شیرین بسته به ذائقه یه نصف قاشق رب گوجه و روغن و نمک فلفل و تاکید میکنم حتما دارچین اضافه کن..این موادو چند دقیقه ای تفت بده که اب پیاز بخار شه و موادت جمع شه بعد اب بریز روش بذار جوش بیاد بعد شعله رو کن کن..از طرفی مرغو که بهتره قسمت سینه باشه قشنگ سرخ کن و به قابلمه ت اضافه کن تا بپزه..وسطای پخت مرغارو دربیار تو یه تابه بذار رو شعله ی خیلی کم گاز که یه کم برشته شه..یه مشت یخ هم بریز اخرا تو قابلمه که روغن گردو پس بده..مرغوبیت گردو ازهمه چی مهمتره..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
آب فسنجون همون قدر که میخوای باشه بریز بعد هر نیم ساعت یه مقدار خیلی کم آب سرد بهش اضافه کن باعث میش ...

اووورین مدل من درست میکنی حالا من به جای آب سرد توش هر نیم ساعت 2تا قالب کوچیکه یخ میندازم بهش شوک میدم کلی روغن میدن بیرون😊.

اووورین مدل من درست میکنی حالا من به جای آب سرد توش هر نیم ساعت 2تا قالب کوچیکه یخ میندازم بهش شوک م ...

من رب انا رم ی کم شیرینه چیکار کنم که ی کم ترش مزه بشه خورشتم؟