2777
2789

بچه ها کسی هست شوهرم واریکوسل گرید ۳ یکی بیضه ها درگیره و درد نداده و باردار میشم اما سقط میشن یعنی کیفیت ندارن اسپرم الان سه بار سقط کردم  و همسرم ابن سینا آزمایش داد. مورفولوژی صفر بود باز دوماه دارو خورد و رفتیم آزمایش دادیم باز صفر بود هیچی خوب نشده بود ن مورفولوژی نه حرکت گفتن بهتره عمل بشه و داروداستفاده کنه که چهارمی سقط نشه ، بنظرتون عمل کدوم بهتره میردامادی یا کشاف یا جنتی کدوم ؟ اینا متخصص ارولوژی تهران هستن کسی رفته عمل کرده جواب گرفته ممنون میشم راهنمایی کنه 

دکتر نوروزی تهران رو خیلی قبول دارم فقط از اقوام دور مان

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اسی توروخدا ببخش سوال واجب دارم تاپیکم ثبت نمیشد،

خانوما فرق ثعلب و جوش شیرین چیه،الان هر دورو دارم اما قاطی کردم میخام کیک درست کنم چیکار کنم چجوری بفهمم کدوم ثعلبه کدوم جوش شیرین

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش میردامادی میرم و همسرم پیشش تحت درمانهخیلی تعریف های عجیب و غریبی ازش شنیدم

همسرتون راضیه ؟ مشکلش چیه نگفته  بهش مسکلش چیه ؟ عملاش چطوره اطلاعی ندارین؟ 

همسرتون راضیه ؟ مشکلش چیه نگفته بهش مسکلش چیه ؟ عملاش چطوره اطلاعی ندارین؟

همسر من مشکل مورفولوژی داره

و بهش دارو داده مصرف کنه

والا اونجا که میریم همه ازش تعریف میکنن

پرفسوره

داخل گوگل سرچ کنید میبینید که تو همه ی جهان شناخته شده ست

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
همسر من مشکل مورفولوژی دارهو بهش دارو داده مصرف کنهوالا اونجا که میریم همه ازش تعریف میکننپرفسورهداخ ...

مروفولوژی چنده براتون ؟ کجا آزمایش دادین ؟ ابن سینا ؟ مورفولوژی برا ما صفره ابن سینا اما بیرون میدیم خوبه 

مروفولوژی چنده براتون ؟ کجا آزمایش دادین ؟ ابن سینا ؟ مورفولوژی برا ما صفره ابن سینا اما بیرون میدیم ...

برای همسرم صفره

جالب اینجاست که همسرم از ازدواج سابقش بچه داره

انگار تو دوره های مختلف تغییر میکنه مورفولوژی

رویان آزمایش داده

چند تا آزمایشگاه مختلف هم آزمایش داده

مروفولوژی چنده براتون ؟ کجا آزمایش دادین ؟ ابن سینا ؟ مورفولوژی برا ما صفره ابن سینا اما بیرون میدیم ...

دکتر میردامادی به همسرم گفت حتی نباید کنار کسی که سیگار میکشه بشینه چون دود سیگار و قلیون اسپرمو نابود میکنه

بعدش فهمیدم آقا یواشکی سیگار میکشه

برای همسرم صفرهجالب اینجاست که همسرم از ازدواج سابقش بچه دارهانگار تو دوره های مختلف تغییر میکنه مور ...

برا همسر من بندرعباس آزمایش دادیم مورفولوژی زده ۵۲ درصد و رنج نرمالش زده بالا بیست درصد ولی اومدیم تهران مرکز ابن سینا برا سقط های مکرر. که داشتم مورفولوژی صفر همچنان صفر چقدر تو دوماه رعایت کرد یخ درمانی و آجیل و شکلات تلخ و تخلیه منظم و ... و کلی دارو جواب نگرفت که نگرفت مورفولوژی همچنان صفر و حرکت و همه چیز داغون اون آزمایش بندر یادمه دارو گیاهی بهش دادم از یه پیج گرفتم یه خانومی معرفی کرد خیلی راضی بود دلمو زدم دریا گرفتم همسرم میگفت عجب دارویی بود مایع منی رو زیاد کرده بود با غلیظ خودش راضی بود میگفت چرا باز نمیزاری بخورم میگم همزمان با دارو دکتر بده، بعد اینگه ب دکتر گفتم چرا پس بندر آزمایشش عالی بوده میگفت الان بره بیرون باز بده عالی میزنه ما فقط ابن سینا قبول داریم چون دستگاه های پیشرفته داره بهم  گفت اگه میخواین بچه یدچهارمی سقط نشهوعمل کنید بهتره 

دکتر میردامادی به همسرم گفت حتی نباید کنار کسی که سیگار میکشه بشینه چون دود سیگار و قلیون اسپرمو ناب ...

براش معاینه دستی انجام نداد؟ سونوگرافی نفرستاد؟ که احتمال واریکوسل بده ؟ آخه میگن یکی از علت های مورفولوژی صفر واریکوسل هست یعنی رگ بسته شده و اسپرم های سالم یا نرمال رو میکشه

برا همسر من بندرعباس آزمایش دادیم مورفولوژی زده ۵۲ درصد و رنج نرمالش زده بالا بیست درصد ولی اومدیم ت ...

بله هر آزمایشگاهی رو قبول ندارن 

برا همسر من بندرعباس آزمایش دادیم مورفولوژی زده ۵۲ درصد و رنج نرمالش زده بالا بیست درصد ولی اومدیم ت ...

چه دارویی بود ترکیبی بود یا یه نوع گیاه بود؟

براش معاینه دستی انجام نداد؟ سونوگرافی نفرستاد؟ که احتمال واریکوسل بده ؟ آخه میگن یکی از علت های مور ...

معاینه دستی انجام داد

دو تا دکتر رفت و هر دو گفتن مشکل از واریکوسل نیست

این ماه که رفت پیش میردامادی گفت برامون آی وی اف انجام بدید میردامادی قبول نکرد گفت سه ماه دیگه قرص بخور اگر نتیجه نگرفتی بعد