بچه ها کسی هست شوهرم واریکوسل گرید ۳ یکی بیضه ها درگیره و درد نداده و باردار میشم اما سقط میشن یعنی کیفیت ندارن اسپرم الان سه بار سقط کردم و همسرم ابن سینا آزمایش داد. مورفولوژی صفر بود باز دوماه دارو خورد و رفتیم آزمایش دادیم باز صفر بود هیچی خوب نشده بود ن مورفولوژی نه حرکت گفتن بهتره عمل بشه و داروداستفاده کنه که چهارمی سقط نشه ، بنظرتون عمل کدوم بهتره میردامادی یا کشاف یا جنتی کدوم ؟ اینا متخصص ارولوژی تهران هستن کسی رفته عمل کرده جواب گرفته ممنون میشم راهنمایی کنه
دکتر نوروزی تهران رو خیلی قبول دارم فقط از اقوام دور مان
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
خانوما فرق ثعلب و جوش شیرین چیه،الان هر دورو دارم اما قاطی کردم میخام کیک درست کنم چیکار کنم چجوری بفهمم کدوم ثعلبه کدوم جوش شیرین
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
برای همسرم صفرهجالب اینجاست که همسرم از ازدواج سابقش بچه دارهانگار تو دوره های مختلف تغییر میکنه مور ...
برا همسر من بندرعباس آزمایش دادیم مورفولوژی زده ۵۲ درصد و رنج نرمالش زده بالا بیست درصد ولی اومدیم تهران مرکز ابن سینا برا سقط های مکرر. که داشتم مورفولوژی صفر همچنان صفر چقدر تو دوماه رعایت کرد یخ درمانی و آجیل و شکلات تلخ و تخلیه منظم و ... و کلی دارو جواب نگرفت که نگرفت مورفولوژی همچنان صفر و حرکت و همه چیز داغون اون آزمایش بندر یادمه دارو گیاهی بهش دادم از یه پیج گرفتم یه خانومی معرفی کرد خیلی راضی بود دلمو زدم دریا گرفتم همسرم میگفت عجب دارویی بود مایع منی رو زیاد کرده بود با غلیظ خودش راضی بود میگفت چرا باز نمیزاری بخورم میگم همزمان با دارو دکتر بده، بعد اینگه ب دکتر گفتم چرا پس بندر آزمایشش عالی بوده میگفت الان بره بیرون باز بده عالی میزنه ما فقط ابن سینا قبول داریم چون دستگاه های پیشرفته داره بهم گفت اگه میخواین بچه یدچهارمی سقط نشهوعمل کنید بهتره
دکتر میردامادی به همسرم گفت حتی نباید کنار کسی که سیگار میکشه بشینه چون دود سیگار و قلیون اسپرمو ناب ...
براش معاینه دستی انجام نداد؟ سونوگرافی نفرستاد؟ که احتمال واریکوسل بده ؟ آخه میگن یکی از علت های مورفولوژی صفر واریکوسل هست یعنی رگ بسته شده و اسپرم های سالم یا نرمال رو میکشه