2777
2789
عنوان

خواب های عجیب غریب من

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
گلم اون سر کار میره تو آزمایشگاه کار میکنه حتما کار داره بیاد جوابتو میده

ایشالله که بده

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکانش همیشه ثابته انگاری روستاس ولی خیلی شلوغه و ادم داره یه ابشار ابم داره که من هیچوقت نرفتم بهش د ...

مکانی که در خواب میبینی ثابت هست ، پس به یک مورد به خصوص اشاره داره ، حادثه ای بد ، رابطه ای بد ، یا هرچی که وقتی در بیداری یادت می افته حس بدی بهت دست میده ، چیزی هست که وقتی یادش می افتی حالت بد میشه ؟ یا کاری ؟ مردی که از کنارت رد میشه ، چون رد میشه یعنی حظور دائم نداره ، ولی حالت رو موقت خوب می کنه ، میتونه به یک نیرو در وجود خودت اشاره کنه ولی خوب دائمی نیست ، شاید یک آدم نیمه مذهبی باشی یا شاید در هنگام ناراحتی آرام بخشی چیزی میخوری ، و شاید بعضی وقتها احساس خوبی بهت دست میده ولی دائم نیست ، ممکنه به نوعی انرژی معنوی در تو هم اشاره کنه ، رنگ سبز هم به نوعی میتونه به معنویت و آرامش اشاره کنه و نمادی از تعادل باشه. رنگ مرد سفید هست ، سفید نماد پاکی و معصومیت هست که رنگ زرد که موهاش هست  نماد خلاقیت و نور هست. لباس مرد در قسمتی قسمتی از بدنش هست ، یعنی یکپارچگی ، تو دوست داری به بدن مرد دست بزنی !! و این به تو آرامش میده 😄 چون لباس رو بخشی از بدن میبینی !!! یه جوری میخای بدن مرد رو ببینی !!!مردی که آهنگ می خونه  و به سرعت سؤالات تو رو  رد می  کنه  ، این رفتار می تونه نشان دهنده این باشه که مرد قرار نیست منبع پاسخ یا راهنمایی شما باشه، در عوض، او ممکنه کاتالیزوری برای رشد شخصی  تو باشه و تو  را ترغیب کنه تا خرد و شهود درونی خودتو کشف کنی. در کل به نظر من ، احتمالا روابطی در گذشته داشتی ، هم لذت بردی و هم عذاب . و یک مرد واقعی بود ، اما این مرد تنها قراره نیروهای تو رو بیدار کنه تا بالغ شی و همیشه نیست ، . 

البته اینها احتمالات هست و صد در صد نیست

مکانی که در خواب میبینی ثابت هست ، پس به یک مورد به خصوص اشاره داره ، حادثه ای بد ، رابطه ای بد ، یا ...

ممنون😍خیلی کمک کرد و خیلی چیزا راجبش درست بود

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️