2777
2789
عنوان

خواب های عجیب غریب من

309 بازدید | 33 پست

هرچنو وقت یکبار یک خواب میبینم

در یک مکان

اونجا اتفاق بدی برام افتاده

یک اقا از کنارم رد میشه و اون اتفاق حل میشه

وقتی رد میشه من یجوری میشیم انگار کمرت خالی میشه یا هرچیزی

یه پارچه سبزم همیشه همراهشه

اقاهه ترسناکه کمی مثلا لباسش از کمر به پایین با بدنش یکی میشه یا پوست سفید و ریش و موی زرد داره

هرباری ک ازش میپرسم تو کی هستی یه اواز میخونه و سریع میره

میترسم از این خوابا

تعداد رای : 9
نظرسنجی
اره
3
33%
نه
6
66%
با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
به یه مرده بگو خوابتو تعبیر کنه

به کی

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا_خواب_خیاله_به این بگو پول نمیگیره مال منو تعبیر کرد براش قشنگ توضیح بده

مرسیی

چی ؟

میشه خوابمو تعبیر کنین؟

چیه خوابت ؟

هرچنو وقت یکبار یک خواب میبینم

در یک مکان

اونجا اتفاق بدی برام افتاده

یک اقا از کنارم رد میشه و اون اتفاق حل میشه

وقتی رد میشه من یجوری میشیم انگار کمرت خالی میشه یا هرچیزی

یه پارچه سبزم همیشه همراهشه

اقاهه ترسناکه کمی مثلا لباسش از کمر به پایین با بدنش یکی میشه یا پوست سفید و ریش و موی زرد داره

هرباری ک ازش میپرسم تو کی هستی یه اواز میخونه و سریع میره

میترسم از این خوابا

هرچنو وقت یکبار یک خواب میبینمدر یک مکاناونجا اتفاق بدی برام افتادهیک اقا از کنارم رد میشه و اون اتف ...

مکانش ثابت هست یا تکراری ؟

در مورد اون مکان و اطرافش چیزی یادت هست؟

یعنی چی کمرت خالی میشه ؟

لباسشو متوجه نشدم یعنی چی ؟

ضمنا مجرددی یا متاهل ؟

عاشق کسی هستی یا نه ؟ 

چند سالته 

هر چند وقت یک بار میبینی؟

مکانش ثابت هست یا تکراری ؟در مورد اون مکان و اطرافش چیزی یادت هست؟یعنی چی کمرت خالی میشه ؟لباسشو متو ...

مکانش همیشه ثابته انگاری روستاس ولی خیلی شلوغه و ادم داره یه ابشار ابم داره که من هیچوقت نرفتم بهش دست بزنم

اون مکانو در واقعیت نرفتم ولی چیزی ک تو خوابام میبینم یادمه

یجوری تو دلم ادم خالی میشه وقتی یه اتفاقی میوفته؟اونجوری این اولین نشونه اس ک متوجه میشم اون اقاهه اونجا حضور داره

یه پیراهن سفید خیس تنش بود با یه شلوار مشکی

شلوارش کمی پایین بود پایین پیراهنش با بدنش یکی بود یعنی پیراهن و بدنش یکی بوده 

مجردم

عاشق نمیدونم شاید هستم خیلی وقته ندیدمش نمیدونم حسم بهشو دارم یا ن

۱۸ سالمه

ماهی یکبار یا ۲ بار از دی ماه سال پیش

باشه بعد مطالعه میگم

خیلی طول میکشه؟