2777
2789

بهش گفتم الان داره کلی پیام میده 

منم برا تلافی میخوام ناهار املت درست کنم با سبزی خوردن...

عیب داره ب نظرتون؟آخه هیچی تو فریزر ندارم 

فقط گوجه و بادمجون و تخم مرغ داریم ..بادمجون دیروز خوردم حالم بد شد

اگه بهش بگم از بیرون میاره ناهار ولی میخوام املت بخوره گشنش بشه تا بهش بفهمونم باید یادش باشه چون انتظار داشتم شب ک میاد برام هدیه بگیره😢

چند روز قبل هی بهش یادآوری میکردم ک هفدهم سالگرد عقدمونه فک کردم دیگه یادشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر برات مهمه منم تاریخ عقدمو خیلی وقتا یادم میره انقدر خودتو زندگیتو بند تاریخ و روز و ساعت نکن گشاده فکر و گشاده رو و گشاده روح باش عزت نفستو ببر بالا ارزشت به کادو زوری و از سر اجبار و قهر نیست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا انقدر برات مهمه منم تاریخ عقدمو خیلی وقتا یادم میره انقدر خودتو زندگیتو بند تاریخ و روز و ساعت ن ...

من این روزا خیلی حالم بده چرا نباید ازش انتظار داشته باشم .. کسی ک ب زور گف باید بچه دوم بیاری الان دارم حالت تهوع و سردرد و کمردرد رو تحمل میکنم چرا اون هیچکاری نکنه .. من همون موقع ک انتخاب کردم خونه دار باشم عزت نفسم پایمال شد 

همونطور ک اون از من انتظار خیلی کارارو داره منم دارم..زندگی همین چیزاس دیگه چه اتفاقی تو زندگیم افتاده ک اگبخوام از بقیه توقع داشته باشم ..الان از لحاظ روحی انتظار یه اتفاق خوب دارم