2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه گفت شامل همشونه تعصبی بودن چون چن نمونه دیدم خانومشون راحت میگردن حتی تو خیابون کنارشون بدون شال را میرن چه برسه مهمونی مختلط اینا رفتنشون🌹

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

با نسافرت و ماموریت مشکل نداری

نه من عاشق ماموریتم .......

همین طوری پرسیدم مجردم

آخه یه تاپیک دیده بودم که میگفتن این مردای نظامی زناشون 

از دست اخلاق شوهراشون هلاک شدن ......

ن لزوما همشون اینطور نیستن...شوهر من به خوش اخلاقی معروفه و هیچ مشکل خاصی بخاطر شغلش نداریم...

ولی خب دیدم کسایی رو هم که بداخلاقن...بستگی داره کدوم ارگان کدوم قسمت باشن که بازم خیلی مرتبط نیست واقعا...ب شخصیت خود طرف برمیگرده ک چجوری باشه و چقد تاثیر پذیر باشه..

حجاب و ایناروهم باید ببینی کدوم ارگانه دقیقا و محل زندگیتون وسعتش چجوریه...مثلا اگ شهر کوچیکی باشه یکم باید رعایت کنی ولی ن اگ جایی مث تهران و ایناس کسی کاری نداره

نه من عاشق ماموریتم .......همین طوری پرسیدم مجردمآخه یه تاپیک دیده بودم که میگفتن این مردای نظامی زن ...

توجه نکن من کاربر آقا هستم . همه آدما خصوصیات مختلفی دارن لزوما اگر طرف نظامی باشه سخت گیر نیست برعکسش هم هست . ولی اصولا نظامی ها برنامه هاشون دقیق تره وروی برنامه جلو میرن