من چندسال درگیرش بودم وسواس نجسی پاکی وسواس ترس از بیماری وسواس چک کردن وسواس تقارنهمه ی اینارو خودم ...
عزمزمه چقدر برات خوشحالم خوب شدی
من هیچ وقت خوب نمیشم عزیزم من آخرین وسواسم این بوده که ۵ خرداد ماه تو تلوزیون نمیدونم کدوم شبکه اخبار مربوط ب غزه دیدم ۳ تا جنازه بود که داشتن براشون نماز میت میخوندن از اون روز تا الان دارم دنبال اون اخبار میگردم پیدا نمیکنم ذهنم میگه چون ۳ تا بوده باید یه بار دیگ اونواخبار ببینی وگرنه یکی از اعضای خانوادت میمیره بخدا تا الان داشتم دنبالش میگشتم دیگه بریدم خسته شدم پیدا نمیشه از خدا مرگمو میخوام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه من رفع شد خداروشکر آره الان که بهش فکر میکنم خنده دار بوده
من هر وقت یه جور وسواس داشتم.الان دارو میخورم خداروشکر کنترلش میکنم.یه سری وسواس ها خیلی آدم عذاب میکشه.الان همین وسواس نظم دادن و تقارن رو گاهی دارم حتی وقتی انجام میدم خودم هم خندم میگیره.ولی چیکار کنم دیگه.😄
اخه میترسم کسی از دست بدم مقصرش منم باید احتیاط کنم باید هر جی ذهنم میگ گوش بدم
پس خدا چی ؟؟؟
ذهنت باید قبول کنه مرگ دست خداست
نمیدونم بچه داری یا نه ولی من وسواسم رو بچه ام اثر به شدت منفی گذاشته بود و باعث شد علائم اوتیسم از خودش بروز بده ،حرف نمیزد،اضطراب شدید داشت تا اینکه بعد از کلی دکتر و روانشناس که بردک یکیش تشخیص داد که بخاطر رفتاری وسواس گونه ی من بچه ام به اون روز افتاده بود و منم بخاطر بچم تصمیم گرفتم خوب بشم ،سخت بود ولی تونستم چون زندگی بچم به آرامش من وصل بود و اگه من خوب نمیشدم اونم بدتر میشد
اره دیگه وسواس چون پیشرونده هست اگه جلوش گرفته نشه هی تبدیل میشه به یه وسواس سختتر دیگه آره بابا وس ...
آخه فکر کن یه بار جلوی دکتر روانپزشک رفتم دستمال کاغذی رو درست کردم.چون انگار دستمال رو یکی کشیده بود یه جوری وایستاده بود رفته بود رو مخم.پاشدم جلوی دکتر دستمال کاغذیه روی میز رو درستش کردم.😄