2777
2789
این مدیتیشن چی؟هیچوقت امتحانش نکردم . نبوده ام اطرافم ک برم امتحانش کنم

تو گوگل سرچ کن انواع مدیتیشن هست 

هم ویسهاش هست و هم کلیپهاش تو یوتیوب و آپارات و اینستا هست ،با هر کدوم راحت‌تری انجام بده  

تو جنبه های دیگه ی زندگیتم اثر مثبت می‌ذاره

فقط اولش با تایم کم انجام بده که قلقش بیاد دستت 

هرجور که راحتی و احساس راحتی می‌کنی یا میشینی و یا به پشت دراز می‌کنی و چشماتو می‌بندی و طبق چیزی که توکلیپ میگه انجام میدی 

فقط اولش ممکنه برون ریزی داشته باشی که نگران نشو رفع میشه 

برون ریزی من اینطور بود که سردرد و دندون درد شدید می‌گرفتم و خیلیم عصبی میشدم و خشم داشتم ولی برون ریزی تو فردی با فرد دیگه متفاوته

اینا افکار و احساسات منفی هست که داره تخلیه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر کردن تو گذشته باعث میشه بدتر بشی ،باید ببخشی تا به آرامش برسی ،چه مادرت و چه همه ی افرادی که بهت ...

نمیتونم.😔 مادرم من و آبجیم رو ول کرد و رفت.حتی دیگه نمیخواد مارو ببینه.من هنوز هم دارم سختی میکشم.تنها زندگی میکنم.نمیتونم ببخشمش.😔

نمیتونم.😔 مادرم من و آبجیم رو ول کرد و رفت.حتی دیگه نمیخواد مارو ببینه.من هنوز هم دارم سختی میکشم.ت ...

الان چندسالته؟

کتاب خوندن دوست داری یا نه ؟میخوام یه کتاب بهت معرفی کنم 

۳۳ سالمه.چه کتابی؟

کتاب محدودیت صفر اثر جوویتالی و دکتر آیهالیا کالاهولن

کتاب سنگینی هست ولی عالیه 

این کتاب بهت یاد میده چطور از گذشته عبور کنی 

بهت یاد میده قدرت ذهن باعث تغییر زندگیت میشه ‌‌وخیلی چیزای دیگه 

تکنیک هواپونونو هم سرچ کن و در موردش بخون و یاد بگیر و انجام بده ،اینم یه مدل پاکسازی روح و ذهن هست و خیلی راحته ولی معجزاتی ازش میبینی که خودتم تعجب می‌کنی 

اون کتابی که گفتم در مورد همین تکنیک حرف میزنه

من چند دقیقه باهات صحبت کردم متوجه شدم وجودت پر از خشمه،تو گذشته گیر کردی و کسی دیگه رو مقصر حال الانت می‌دونی 

تو حتما باید پاکسازی انجام بدی تا این احساسات بد از وجودت پاک بشه و اینکه دیگه به گذشته فکر نکنی که هرچی بدبختی و مشکلات هست بخاطر گیر کردن تو گذشته هست ..

پاکسازی چندروش داره ،هرکدوم رو راحت تر بودی انجام بده

من منتظرم تا بمیرم.تا اونم بمیره.اون دنیا جلوش رو بگیرم.باید تاوان کارهاش رو پس بده.

بعد اگه تو اون دنیا خدا بهت گفت که مادرت چون بیمار بوده بهت آسیب زده ولی خودت مقصریم چون میتونستی خودت بقیه ی روزهات رو خوب بسازی چی؟؟؟

گذشته هارو نمیشه فراموش کرد.نمیشه.

میشه بی اهمیتش کرد فقط باید یاد بگیری 

تو گذشته زندگی کردن بجز ضرر هیچ منفعتی نداره 

فقط باید یاد بگیری تو زمان حال زندگی کنی اونوقت میفهمی آرامش یعنی چی 

بعد اگه تو اون دنیا خدا بهت گفت که مادرت چون بیمار بوده بهت آسیب زده ولی خودت مقصریم چون میتونستی خو ...

مادرم هرچی بوده حق نداشته با ما اینکارو کنه.مثل الان که کنار شوهرش برای اون دخترش مادری میکنه.چطور برای اون دخترش میتونه ولی برای ما نمیتونست.

مادرم هرچی بوده حق نداشته با ما اینکارو کنه.مثل الان که کنار شوهرش برای اون دخترش مادری میکنه.چطور ب ...

خب الان شما با خشمی که به مادرتون دارید فقط دارین به روح و روان خودتون آسیب میزنید در حالیکه مادرتون هیچ درکی از این احساس شما نداره و داره زندگیشو می‌کنه

من نمیگم کار مادرتون درست بوده 

فقط میگم با این احساسات منفی دارید به خودتون ضربه میزنید ،همین

اروم میشه بعد شاید یه چیز دیگه

مقاومت کن در برابر افکارت

افکار از جنس تو نیستن،خودتم می‌دونی افکار منفی و مزاحم هستن که ساخته ی ذهن خودته

فقط ببینشون و مثل عکس ردشون کن ،بدون قضاوت و تجزیه و تحلیل 

انقدر اینکارو انجام بده تا نسبت به افکارت قوی بشی 

هربار افکار منفی اومد سراغت چندتا نفس عمیق بکش کمی آرومتر میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز