2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کنار دارو مدیتیشن هم انجام بده ،نپذیر که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنی ،خودت میتونی کنارش بذاری کم ک ...

مادرم هم ناراحتی اعصاب داره دارو میخوره.منم ناراحتی اعصاب دارم.باید دارو بخورم.اگه نخورم حالم بد میشه.مادرم هم خودش رو ازمن گرفت هم محبتش رو.فقط تنها چیزی که بهم داد ناراحتی اعصاب بود.نمیتونم هیچوقت ببخشمش.

سکوت ذهن هست ورزش ذهنیهیه جا ساکن میشینی یا دراز می‌کشی و تو کلیپ بهت میگه به چی فکر کنی و چطور نفس ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم من وسواس ندارم به صدا اذیتم میشم مثل صدای نفس کشیدن یا آدامس جویدن اذیتم میکنه به نظرت این برام اثر داره 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

مادرم هم ناراحتی اعصاب داره دارو میخوره.منم ناراحتی اعصاب دارم.باید دارو بخورم.اگه نخورم حالم بد میش ...

مادرت رو مقصر ندون و ببخش تا به آرامش برسی ،شما مسئول زندگی خودت هستی و باید جوری باشی که بچه های تو از بیماری تو ضربه نبینن ،شما میتونی قطع کننده ی این چرخه ی معیوب باشی

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم من وسواس ندارم به صدا اذیتم میشم مثل صدای نفس کشیدن یا آدامس جویدن اذیتم م ...

بله صددرصد اثر داره

امتحانش کن 

ببینید ما هر ضربه ای تو دنیا میخوریم و هر مشکلی که داریم  و یا بیماری روحی و ... برمیگرده به اینکه یه انرژی یا حس منفی تو وجود خودمون هست که باعث اون مشکل میشه 

با مدیتیشن روح و ذهن پاکسازی میشه و اون مشکل از بین می‌ره 

فقط باید استمرار داشته باشی تا به نتیجه برسی

مادرت رو مقصر ندون و ببخش تا به آرامش برسی ،شما مسئول زندگی خودت هستی و باید جوری باشی که بچه های تو ...

نه نمیبخشمش.هیچوقت.حتی خواهرم هم بهم میگه هیچوقت مامان رو نبخش.اونم خیلی سختی کشید.من خودم با اینکه عاشق بچه هستم نمیخوام هیچوقت بچه دار بشم.ناراحتی اعصاب من ارثیه.

با من همسنی عزیزم پس بچه ات چی ؟ مگه تو بدنیا نیاووردیش و مسئولش نیستی ؟

ببین من هر چند وقت یه بار رو یه چیزی قفل میکنم الانم این اخبار منو دیگ از بین برد چون پیدا نمیشه

نه نمیبخشمش.هیچوقت.حتی خواهرم هم بهم میگه هیچوقت مامان رو نبخش.اونم خیلی سختی کشید.من خودم با اینکه ...

گیر کردن تو گذشته باعث میشه بدتر بشی ،باید ببخشی تا به آرامش برسی ،چه مادرت و چه همه ی افرادی که بهت بدی کردن رو باید ببخشی ،شاید مادرت از رو ناآگاهی بهت آسیب زده چون همه ی ما آدما یبار زندگی میکنیم و گاهی ناخواسته دچار اشتباه میشیم 

ببخش تا به آرامش برسی  

بله صددرصد اثر دارهامتحانش کن ببینید ما هر ضربه ای تو دنیا میخوریم و هر مشکلی که داریم و یا بیماری ...

ممنون امتحان میکنم اگه جوال داد تا ابد اسمتو ذخیره میکنم و دعات میکنم 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

ببین من هر چند وقت یه بار رو یه چیزی قفل میکنم الانم این اخبار منو دیگ از بین برد چون پیدا نمیشه

خب گیریم که پیدا کردی ،بعدش ذهنت آروم میشه یا قفل می‌کنه رو یه چیز دیگه؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز