2777
2789
از راههای درمانت بگو بلکه چراغی بشه واسه استارتر من خودم با مدیتیشن و پاکسازی ذهن خوب شدم

حقیقتا نمیدونم موثر باشه براشون یا نه. چون من به پزشک مراجعه نکردم. فقط اینقدر خودم رو مشغول کارهای مختلف کردم که اصلا وقت خالی نداشتم که بخوام به این چیزا فکر کنم. اکثرا بیرون بودم یا باشگاه یا درس‌ میخوندم. شب هم انقد خسته میشدم که زود خوابم میبرد. یا مثلا وقتی فکری میومد تو ذهنم سریع به شیطون لعنت میفرستادم و به خودم قول میدادم که دیگه راجع بهش نه با خودم حرف بزنم نه فکر کنم. تا اینکه کم کم از ذهنم رقت 

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

مدیتیشن چیه گلم

یه روش پاکسازی ذهن و روح 

با انجامش یاد میگیری ذهنت رو کنترل کنی 

یه جورایی در لحظه زندگی کردن و ذهن آگاهی رو یاد میگیری و به آرامش میرسی

اولش شاید بدتر کنه چون برون ریزی داره و افکار منفی از ذهن و روحت تخلیه میشه ولی بعد از چندروز هی رو به بهبودی میری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه روش پاکسازی ذهن و روح با انجامش یاد میگیری ذهنت رو کنترل کنی یه جورایی در لحظه زندگی کردن و ذهن آ ...

از کجا باید تهیه کنم 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

ببین هر جا میرم وسواسم اونجاست

چون خودت میخوای 

چون این شرایط روپذیرفتی و روز به روز بیشتر داری تو باتلاق فرو میری و هیچ تلاشی هم واسه بیرون اومدن از این باتلاق نمیکنی

از کجا باید تهیه کنم

تو گوگل سرچ کن انواع مدیتیشن هست 

هم ویسهاش هست و هم کلیپهاش تو یوتیوب و آپارات و اینستا هست ،با هر کدوم راحت‌تری انجام بده  

تو جنبه های دیگه ی زندگیتم اثر مثبت می‌ذاره

فقط اولش با تایم کم انجام بده که قلقش بیاد دستت 

هرجور که راحتی و احساس راحتی می‌کنی یا میشینی و یا به پشت دراز می‌کنی و چشماتو می‌بندی و طبق چیزی که توکلیپ میگه انجام میدی 

فقط اولش ممکنه برون ریزی داشته باشی که نگران نشو رفع میشه 

برون ریزی من اینطور بود که سردرد و دندون درد شدید می‌گرفتم و خیلیم عصبی میشدم و خشم داشتم ولی برون ریزی تو فردی با فرد دیگه متفاوته

اینا افکار و احساسات منفی هست که داره تخلیه میشه

چون خودت میخوای چون این شرایط روپذیرفتی و روز به روز بیشتر داری تو باتلاق فرو میری و هیچ تلاشی هم وا ...

به تلاش نیست دست خودمون نیست که کنترل نمیشه بخدا 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

خیلی خوبه.خداروشکر خوب شدی.من فقط باید دارو بخورم.تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم.

کنار دارو مدیتیشن هم انجام بده ،نپذیر که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنی ،خودت میتونی کنارش بذاری کم کم 

تو گوگل سرچ کن انواع مدیتیشن هست هم ویسهاش هست و هم کلیپهاش تو یوتیوب و آپارات و اینستا هست ،با هر ک ...

منظورت اینه ورزش هست یا حرف 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز