2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 60 پست
از طلاق میترسم خیلی پیر شدم بخدا خدا انگار منو فراموش کرده

اگر واقعاا انقدر عذاب اورن ک تو میگی هم شوهرت هم خانوادش طلاق بگیر از چیش دقیقا میترسی..چ بدی داره واقعا میری خونه پدرت شروع میکنی ی حرف ای هم درمیاری ک مول دربیاری احساس سرباری بهت دست نده یا کم کم ادم مناسبت بیاد...اینایی گفتم اگر شرایطت خیلی بده یعنی شوهر معتاد کتک میرنتو و...) اگرم بخاطر چیزای کوچیک بشین باهاش حرف بزن زندگیتو درست کن...دیگ هم هیچ وقت اسم این بیماری نیارر نمیری درمان!! انسان ی حالت جون دوستی داره ک وقتی سلامته اینو میگ ببینه در خطر هر کار میکنه ک حتی ی ثانیه بیشتر زنده بمونه خداروشکر کن سلامتی نمیدونی چ زجری داره درمان این بیماری تازه اگر جواب بده یان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خودکشی چرا تازه تو یکی ازتاپیکای خودکشی بودم تعریف کردم ک یکی از بستگان بنده ک خیلی بم نز ...

قربونت برم مهربونم 💖😞

احساس میکنم تمام دنیا رو سرم خراب شده 

اگر واقعاا انقدر عذاب اورن ک تو میگی هم شوهرت هم خانوادش طلاق بگیر از چیش دقیقا میترسی..چ بدی داره و ...

مشکلاتم درست بشو هستن ولی نه شوهرم آدمه نه خانواده ش میذارن ، پیر شدم باهاشون ، الان ۲۴ سالمه اندازه ی پیر زن ۱۰۰ ساله شدم 

عزیزم وقتی مشکلات زندگیمو نمیدونی چرا قضاوت میکنی

تاپیکور هامو بخون تازه میفهمی مشکل چیه 

تازه میفهمی تو اول زندگی نابود شدن چیه 

تازه میفهمی دوست داشتن و ذرع ذره آب شدن چی 

تازه میفهمی چن ماه از استرس یه خواب راحت نداشتن چی 

بچه بازیه مگه مریضی 

هی خدا کرمت و شکر 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

توم بجای ماتم گرفتن و دعا کنی مریض شی دنبال حل کردن مشکلات زندگیت باش میگی خدا فراموشم کرده تو برو س ...

ممنون عزیزم 💖 

ناامیدم ب خدا 

ولی خیلیم دوست دارم با خدا ارتباط بگیرم ولی دلم اینقدر شکسته ک دیگ نمیخوام 😭

عب نداره من اصلا دنبال درمان و دکتر نمیرم از خود کشی میترسم

دختر معلومه کم سن سال خامی نرفتن دنبال دوا درمون سرطان خودش ی نوع خودکشی تدریجیه..تو هیچ وقت همچین کاری نمیکنی وقتی بببینی ی توده داره تمام بدنتو میگیره و همه علمکرد بدنتو اروم اروم ازت میگیره ...هیچ وقت نگو از سلامتیت هر روز شکر گذار باش...من ۸ ساله این بیماریو دارم و فقط تو زندگی درجا زدم تو بیمارستان بودم ..پس کیف دنیا رو بکن و برای مشکلاتت دنبال راه حل باش ن مشکل

عزیزم قرآن میگه استعینوا بالصبر والصلاه 

گلم هر چیزی راهی داره اولا باید عقلتو سرجمع کنی ببینی چی کار باید بکنی که زندگیت بهتر باشه تمام تلاشتو بکنی مشورت کنی و...

بعد پناهنده به نماز و صبر بشی. از من میشنوی یک ختم قران بردار به نیت مثلا ثوابش هدیه به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها. ایشون آبرومدن در خونه خدا به شدت. حتمااا آثارشو میبینی من شخصا به ختم قرآن اعتقاد دارم. همیشه تو دلت ازحضرت زینب صبر بخواه

من خودم با شوهرم خیلی مشکل دارم چند بار رفتم خونه بابام.شوهرم ظالمه ولی هم فکرمو سرجمع گردم ببینم چی کار کنم هم پناهنده به خدا شدم

دختر معلومه کم سن سال خامی نرفتن دنبال دوا درمون سرطان خودش ی نوع خودکشی تدریجیه..تو هیچ وقت همچین ک ...

مشکلت چیه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مشکلاتم درست بشو هستن ولی نه شوهرم آدمه نه خانواده ش میذارن ، پیر شدم باهاشون ، الان ۲۴ سالمه اندازه ...

خب پس اگر درست میشن ببین از کجا باید شروع کنی باسوهرت حرف بزن رک راست و شرایطت رو بگو مشاور هم برو ...