2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکور هامو بخون تازه میفهمی مشکل چیه تازه میفهمی تو اول زندگی نابود شدن چیه تازه میفهمی دوست داشتن ...

تازه عروسم خیر سرم از بس فشار عصبی و استرس بهم وارد شده ک سه ماهه خون ریزی دارم ، هیچی از بدنم نمونده اصلا نمیدونم چطور زنده م

آزمایشم دادم ولی هیچی ب هیچی 

شما میفهمی وقتی شوهرت حتی شبا از مادرش بترسه بیاد کنار زنش بخوابه یعنی چی 

می‌دونی فحش خانواده گی یعنی چی 

می‌دونی شوهرت انقد بی عرضه باشه ک سه روز هیچی نباشه بخوری ولی با خودت بگی عب نداره درست میشه که نشد ، با این حال مادر شوهرم طبقه پایین میدونست چیزی نداریم از غصه ما کباب درست میکرد ک دودش بیاد طرف ما 

چون دختر خودش لباس عروس نپوشید نذاشت منم بپوشم 

و....

اینقد بدبختی کشیدم بخدا 

نروبلاستوما

انشالله هرچی زودتر حالت خوب میشه 

براتون آیت الکرسی میخونم 

ببخش قصدم فضولی تو کارتون نبود 

فقط چن روزه همسرم پرتو درمانی میره از استرس هرکی و میبینم که این مشکل و داره  میپرسم سرطان چی دارین 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

ممنون عزیزم 💖 ناامیدم ب خدا ولی خیلیم دوست دارم با خدا ارتباط بگیرم ولی دلم اینقدر شکسته ک دیگ نمیخ ...

مشکلی نیست همین الان پاشو وضو بگیر پیش خدا گله کن دردتو بش بگو تو وقتی از شوهرت یاهرکس دیگ ناراحتی و یا عصبانی هستی مگ باش حرف نمیزنی خو همین کارو کن برو پیش خدا قشنگ دلتو خالی کن ازش صبر بخاه ازش امید بخواه بش اعتماد کن از خدا بخواه مشکلتو حل کنه بت صبر و استقامت بده باور کن ناخوداگاه اروم میشی

تازه عروسم خیر سرم از بس فشار عصبی و استرس بهم وارد شده ک سه ماهه خون ریزی دارم ، هیچی از بدنم نموند ...

تو که به شوهرت فرصت خوب شدن میدی 

چرا به خودت فرصت خوب شدن نمیدی 

من میگم زندگی رو باید با چنگ و دندون حفظ کرد 

ولی زجر کشیدن عزیزای آدم جلو چشم آدم از زجر کشیدن خودمون سخت تره بخدا

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

تازه عروسم خیر سرم از بس فشار عصبی و استرس بهم وارد شده ک سه ماهه خون ریزی دارم ، هیچی از بدنم نموند ...

با شوهرت جدی حرف بزن بگو این وضع زندگی نیست بهش مهلت بده بعدم ببین اگه به هیچچ وجه درست نمیشه به خانوادت بگو خیلی جدی برای جدایی اقدام کن بزار بترسن مگه به خودشون بیان 

خواهر من سالهاست با شرایط سخت میسازه طرفشون حیلی بد هستن

انشالله هرچی زودتر حالت خوب میشه براتون آیت الکرسی میخونم ببخش قصدم فضولی تو کارتون نبود فقط چن روزه ...

ممنونم عزیزم اره انشالا دیگه برنگرده خواهش میکنم چون تاپیکاتون دیدم جواب دادم فهمیدم از استرس هست پرسش ن فضولی برا بقیه رو جواب ندادم😂

ممنونم عزیزم اره انشالا دیگه برنگرده خواهش میکنم چون تاپیکاتون دیدم جواب دادم فهمیدم از استرس هست پر ...

🙏🙏🙏🙏

تو که به شوهرت فرصت خوب شدن میدی چرا به خودت فرصت خوب شدن نمیدی من میگم زندگی رو باید با چنگ و دندون ...

چکار کنم آخه

تو فکر این بودم برم سرکاری ولی دیدم اگر برم شوهرم دیگ نمیره سرکار چون اخلاقشو میشماسم