سلام خانوما وقتتون بخیر باشه. میرم سر اصل مطلب من بخاطر اینکه بچه کوچیکم دارم مدتیه زیاد به نظافت خونه نمی رسم بخاطر همین از شوهرم خواستم یه کارگر بیاریم که گاهی اوقات کمکم کنه همسرمم به شرط اینکه آشنا باشه و در واقع با معرف قبول کرد.
منم از دوستم خواستم نظافت چی کهمدتیه میره منزل خواهرش رو اگر تایید میکنه و وقتم داره هماهنگ کنه بیاد برا من که انجام شد و الان این خانوم تقریبا هفته ای یک بار میاد کمک من که خیلیم از کارش راضیم
حالا چیزی که برام مشکوکه اینه که این خانم جوان اینجور که خودشون میگن ۳۱الی ۳۲هستن که البته چهرش خیلیم جوان تر حدود بیست و خورده ای نشون میده چهره زیبا ودل نشینی دارن حتی بینیش هم عمل کرده .لباس های خیلی قشنگ و مد روز میپوشه گوشی خوبی داره .مثلا یه ساعت ۱۵الی ۱۶میلیونی دستشه حالا همه اینا به کنار خیلی مودب و باکلاس هستش کلا و چیزی که اخیرا باعث شد شک بشم و خیلی راجبش کنج کاو بشم اول این بود که متوجه شدم این خانم به زبان انگلیسی مسلط هستن
و دیگری اینکه من چند سال قبل که تازه ازدواج کرده بودم جو گیر شدم و از همسرم خواستم برام پیانو بخره که چند جلسه بیشتر شرکت نکردم و افتاد گوشه خونه و داره خاک می خوره این خانم گفتن که بلدهو اگر اجازه بدم برامون بزنه که الحق و ال انصاف چند قطعه خیلی زیبا هم نواخت دیگه من خیلی راجبش کنجکاو شدم و سوال کردم گفتن که لیسانس دارن اوایل دهه بیست ازدواج کرده و یه دختر داره
البته از همسرش جدا شده و با مادرش زندگی میکنه و دخترشم با خودشه حالا شما جای من بودید مشکوک نمیشدید به این خانم البته اینم بگم که ازش پرسیدم که چرا با این همه کمالات این شغل رو انتخاب کردی
جوابشو این بود که از طریق تحصیلاتش و هنرهایی که داره نمی تونه همچین درآمدی کسب کنه حالا به نظر شما منطقیه
شما به همچین مواردی برخوردید