2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر باشه. میرم سر اصل مطلب من بخاطر اینکه بچه کوچیکم دارم مدتیه زیاد به نظافت خونه نمی رسم بخاطر همین از شوهرم خواستم یه کارگر بیاریم که گاهی اوقات کمکم کنه همسرمم به شرط اینکه آشنا باشه و در واقع با معرف قبول کرد‌.

منم از دوستم خواستم نظافت چی که‌مدتیه میره منزل خواهرش رو اگر تایید میکنه و وقتم داره هماهنگ کنه بیاد برا من که انجام شد و الان این خانوم تقریبا هفته ای یک بار میاد کمک من که خیلیم از کارش راضیم 

حالا چیزی که برام مشکوکه اینه که این خانم جوان اینجور که خودشون میگن ۳۱الی ۳۲هستن که البته چهرش خیلیم جوان تر حدود بیست و خورده ای نشون میده چهره زیبا ودل نشینی دارن حتی بینیش هم عمل کرده .لباس های خیلی قشنگ و مد روز میپوشه گوشی خوبی داره .مثلا یه ساعت ۱۵الی ۱۶میلیونی دستشه حالا همه اینا به کنار خیلی مودب و باکلاس هستش کلا و چیزی که اخیرا باعث شد شک بشم و خیلی راجبش کنج کاو بشم اول این بود که متوجه شدم این خانم به زبان انگلیسی مسلط هستن

و دیگری اینکه من چند سال قبل که تازه ازدواج کرده بودم جو گیر شدم و از همسرم خواستم برام پیانو بخره که چند جلسه بیشتر شرکت نکردم و افتاد گوشه خونه و داره خاک می خوره این خانم گفتن که بلده‌و اگر اجازه بدم برامون بزنه که الحق و ال انصاف چند قطعه خیلی زیبا هم نواخت دیگه من خیلی راجبش کنجکاو شدم و سوال کردم گفتن که لیسانس دارن اوایل دهه بیست ازدواج کرده و یه دختر داره 

البته از همسرش جدا شده و با مادرش زندگی میکنه و دخترشم با خودشه حالا شما جای من بودید مشکوک نمیشدید به این خانم البته اینم بگم که ازش پرسیدم که چرا با این همه کمالات این شغل رو انتخاب کردی 

جوابشو این بود که از طریق تحصیلاتش و هنرهایی که داره نمی تونه همچین درآمدی کسب کنه حالا به نظر شما منطقیه

شما به همچین مواردی برخوردید

خب شاید شوهرش خیلی پولدار بوده اینارو یاد گرفته ولی الان نمیتونه لوازمشو تهیه کنه

هرکسی که زبان و پیانو بلده که قرار نیست مربی خوبی هم باشه

ولی بازم اگر خوشت نمیاد خب دیگ نگو بیاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب درستی دادن دیگ چی میخوای بدونی

از،طریق کارش ب خواسته هاش رسیده واضحه دیگ

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

نه ندیدم معمولا این مدل افراد عزت نفسشون اجازه هر کاری بهشون نمیده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خوب درآمدش خوبه شاید میخواد یه پول جمع کنه یه خانمی ه هست خونه ی مادر شوهرم میاد گاهی خونه ی ماهم میاد خیلی کار باشه دخترشم میاره دخترش دانشجو رشته ی  حسابداری خیلیم خوشکله و خوشتیپ