2777
2789
از چه پودری استفاده کردی؟میگن اون پودرا برای عفونت خوبه من خودم تو چندتا تاپیک خوندم خانوما عفونت دا ...

دوست عزیز اون پودر موبر استفاده ازش برای دختر خانم ها هیچ مشکلی نداره و اتفاقا خودش خاصیت ضدعفونی کننده داره. مشکل اینه که این دوست مون عفونت شدید داشته در اثر خارش زخم شده وقتی زخم داری نباید ازپودر استفاده کنی. روی اغلب بسته هاش هم نوشته 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عفونت داشتم با آب و جوش شیرین خودتو بشور و حدود یه ربع داخلش آب و جوش شیرین بشین یکم میسوزه ولی خوب میشی من همینکارو کردم 

فقط آب جوشیده باشه با یک قاشق جوش شیرین

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه ها ساعت یه ساعت رفت عقب

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
اپیلاسیون چی؟ مادام العمر که نگفته با قیچی سر کنی...

پوستم خیلی حساسه 😢😢زودب همه چی واکنش میدم اعصابم بهم ریخته بخدانمیدونم چیکاکنم واقعااپیلاسیون برپام انجام دادم کبودشدازدردش مردم چطوربراونجاانجام بدم

دکتر بی سوادی بوده انگار 

ن اتفاقاعالیه دکترش تاقرص دادخوب شدم برهمین بازرفتم پیشش کلی دکتررفتم امپول خوردخوب نشدم پیشش رفتم تاامپول زدم خوب شدم دل دردام اسهالم خیلی تعریفشومیکنن 

خب شما ظاهرا یک مقدار دیر رفتی دکتر عفونت گسترده شده. و خارش بدترش کرده. داروهات رو طبق دستور دکتر ا ...

اخه باقیچی چطورمیشه😕😕😕ده روزدیگه برمعاینه بایدبرم روم نمیشه😢😢😢

وای چه وحشتناک اخه مگه پرده چقدر فاصله داره؟اقا من کلا ترسیدم رفت

من چندسال درگیرشم روم نمیشدبرم ۶سالی هس سرهمین احتمال اسیبش زیاده نزدیک پردمم گرفته این مشکلوبعضی وقتافک میکردم پردم پارشدبخدا😢😢انقدرشدیده برمن دیگه خجالتوکنارگذاشتم رفتم امروزازترس داشتم میمردم 

وقتی عفونت قارچیه یعنی قلیایی بدنش خیلی زیاده

بنابراین به هیچ وجه نباید جوش شیرین استفاده کنه که این حالت رو تشدید میکنه

بهتره از سرکه استفاده کنی تا به تعدیل برسه. 

فعلا شیو نکن تا مدتی درمان کن بعد

شما فکر کنم‌خیلی دیر اقدام به درمان کردی که به اینجا رسید

اگه با همسرت هم رابطه داشتی حتی سطحی اون هم باید دارو بخوره چون بعد از درمان با اولین رابطه دوباره بهت انتقال میده.‌آقایون علائم ندارن ولی تو مجرای ادراریشون باقی میمونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یه مدت سر کنی عفونتت خوب بشه لازم نیست از قیچی استفاده کنی

اخه گفت کلااستفاده نکن پوست حساسی داری😢😢😢راست میگه پوستم خیلی حسایه واکنش زودنشون میده ب همه چی الانم تودستامم قارچ افتاده😢😢خسته شدم بخداازین وضع

اب و جوش شیرین خارشت رو از بین میبره. پماد هیدروکورتیزون هم همینطور. لباس زیر نپوش تو خونه.با دامن ...

اره گفت بادامن بگردزیرپوش ایناگفت کلانپوش 😢😢ازبابام خجالت میکشم اینجوری تاحالادامن نپوشیده بودم