2777
2789
عنوان

رفتم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست

خب شما ظاهرا یک مقدار دیر رفتی دکتر عفونت گسترده شده. و خارش بدترش کرده. داروهات رو طبق دستور دکتر استفاده کن بهتر هم هست یک مدت ناحیه تناسلی رو طبق گفته دکتر با قیچی اصلاح کنی چون زخم داری نباید با تیغ یا پودر زخمت رو تحریک کنی. ازعسل هم میتونی استفاده کنی برای بهتر شدن زخم هات البته اگر بهش حساسیت نداری. 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندسال درگیرشم روم نمیشدبرم ۶سالی هس سرهمین احتمال اسیبش زیاده نزدیک پردمم گرفته این مشکلوبعضی وق ...

الان دیگه نگران نباش خوب میشی بعدشم الان که ازدواج کردی و همسرتم درجریان هست دیگه ترس نداشت که،من مجردم اینو خوندم ترسیدم،اخه منم از پودر استفاده میکنم همین که ترشح زیاد دارم و خارش هم بعضی وقتا اما هیچکدوم علایم قارچ و عفونت رو نداره،از یکی از دوستامم که برای برگه سلامت قبل از عقد رفته بود شنیدم دکتر بهش گفته بود برای خارش یکم اسیب دیده،اما من موندم مگه چجوری میخاره که پرده که اون تو هست اسیب دیده

دوست عزیز اون پودر موبر استفاده ازش برای دختر خانم ها هیچ مشکلی نداره و اتفاقا خودش خاصیت ضدعفونی کن ...

مرسی عزیزم،اینو خوندم ترسیدم،اخه منم از پودر استفاده میکنم همین که ترشح زیاد دارم و خارش هم بعضی وقتا اما هیچکدوم علایم قارچ و عفونت رو نداره،از یکی از دوستامم که برای برگه سلامت قبل از عقد رفته بود شنیدم دکتر بهش گفته بود برای خارش یکم اسیب دیده،اما من موندم مگه چجوری میخاره که پرده که اون تو هست اسیب دیده

مرسی عزیزم،اینو خوندم ترسیدم،اخه منم از پودر استفاده میکنم همین که ترشح زیاد دارم و خارش هم بعضی وقت ...

خارش به پرده آسیب نمیزنه عفونت هست که پرده رو آسیب میزنه مثل عفونت گوش که باعث پاره شدن و‌آسیب پرده گوش میشه. بهتره که عفونت زود درمان بشه و طولانی نشه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.