2777
2789
عنوان

باید چکار کنم واقعا تو شوک هستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 99 پست

این یهویی رفتن ها تو اوج خوشی خیلی سخته

یهو زمینت میزنه دیگه هم سر پا نمیشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اصلا پیام ندهاگه اومد هم باید دلیل موجهی داشته باشهاگر نه هم ک تموم کنی بهتره

تا چند مدت خوبه؟ الان یک هفته شده

داخل اینستاگرام چک میکنم میبینم همه نفر جدید فالو کرده خیلی دلم میخواد بدونم کیه ولی حیف فالوش ندارم روی اون پیچ پیچ اصلیم بلاک کرده

یعنی الان من باید چکار کنم؟ پیام ندم اصلا ؟

بزار ی مدت تنها باشه شاید اتفاقی افتاد براش ک نمیتونه با کسی درمیون بزاره و باید خودشو اروم کنه

بزار زمان ارومش کنه و بعد که بهت پیام داد باهاش اتمام حجت کن با لحن خوب نه تهدیدی

میدونم سخته و فک میکنی بازیچه شدی ولی حداقل با صبر کردنت تکلیفت معلوم میشه چون الان پاپیچ بشی ففط بحث و دعوانون مبشه و تو دعوا هزارتا حرف بهم میزنین و قبح بینتون میشکنه

البته نه صبر کردن چند ماه و سال ها 

ولی یک پیام کوچیک بهش بده بگو باشه صبر میکنم تا حالت بهتر بشه ولی ادم با حرف زدن بهتر میتونه مشکلشو حل کنه اگ منو نو باهمیم پس تموم مشکلاتمون هم باهم حل میکنیم ولی اگر فکر میکنی اینجوری برای جفتمون بهتره قبول ولی لطفا زیاد طول نکشه من منتظر توضیحت هستم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

واییییی چقد شبیه منننننننن باور کن منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم همون جمله ها دقیقا😐منم دارم خل می ...

و دقیقا خواهر من.امشب اومد خونمون‌گفت یهو‌گفته زنگ نزن.چندسال درارتباط بودن و بخاطرش موقعیتهای خوبی داشتو نادیده گرفت.منم بهش گفتم دیگه زنگ‌نزن اگرم برگشت قبول نکن دیگه.هرچند میدونم سختشه

عزت نفستو حفظ کن اصلا نه بهش زنگبزن نه پبام بده تازه اگر همبرگست بگو باید بابت دلیل بی منطق و نامناسبت منو قانع کنی وگرنه من نمیتونم فرد دمدمی مزاج و بی ثباتی رو قبول کنم.به خودت احترامبزار ارزشش بده کهطرف مقابلت بفهمه چقدر ارزشمندی.مگه رابطه کشکه یه روز با دیت پیش بکشی یه روز پسش بزنی.اتفاقا بشین در موردش خوب فکر کن به رفتارهاش و کازها و حرفهاش ببین واقعا فرد قابل اعتمادی هست زندگی فقط دوست داشتن نیست

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

عزت نفستو حفظ کن اصلا نه بهش زنگ بزن نه پبام بده تازه اگر هم برگشت بگو باید بابت دلیل بی منطق و نامناسبت منو قانع کنی وگرنه من نمیتونم فرد دمدمی مزاج و بی ثباتی رو قبول کنم.به خودت احترام بزار ارزشش بده که طرف مقابلت بفهمه چقدر ارزشمندی.مگه رابطه کشکه یه روز با دست پیش بکشی یه روز پسش بزنی.اتفاقا بشین در موردش خوب فکر کن به رفتارهاش و کارها و حرفهاش ببین واقعا فرد قابل اعتمادی هست میشه بهش تکیه کرد، زندگی فقط دوست داشتن نیست

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

منم مثل تو ی هفته هست ک اینجوریه وضعم ی هفته هست دقیقا مال من ی بحثی داشتیم ولی اینجور نبود ک بره الآنم گفت حالم خوب بشه پیامت میدم و من چند بار پیام دادم با سردی برخورد کرد گفت خودم پیام میدم گفتم الان چ کنم من معلق نگه داشتی گفت فعلا و گفت خبر میده منظورش چیه یعنی رفته ؟

به نظر من اصلا پیام ندهاگه اومد هم باید دلیل موجهی داشته باشهاگر نه هم ک تموم کنی بهتره

تا چند مدت خوبه؟ الان یک هفته شده

داخل اینستاگرام چک میکنم میبینم همه نفر جدید فالو کرده خیلی دلم میخواد بدونم کیه ولی حیف فالوش ندارم روی اون پیچ پیچ اصلیم بلاک کرده