2777
2789
عنوان

باید چکار کنم واقعا تو شوک هستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 99 پست

این یهویی رفتار تو اوج خوشی خیلی سخته

یهو زمینت میزنه دیگه هم سر پا نمیشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام نده یه مدت اصلا

تا چند مدت خوبه؟ الان یک هفته شده

داخل اینستاگرام چک میکنم میبینم همه نفر جدید فالو کرده خیلی دلم میخواد بدونم کیه ولی حیف فالوش ندارم روی اون پیچ پیچ اصلیم بلاک کرده

پیام نده یه مدت اصلا

داخل اینستاگرام چک میکنم میبینم همه نفر جدید فالو کرده خیلی دلم میخواد بدونم کیه ولی حیف فالوش ندارم روی اون پیچ پیچ اصلیم بلاک کرده

پیام نده یه مدت اصلا

ما که نمیدونیم سر چی گفته نمیشه قضاوت کرد ولی اگه میبینی مودیه و سر هرچی هی میره میاد بدون اول با خودش مشکل داره یا نمیخوادت یا بیماری ردحی داره مثلا در اینصورت رابطه رو تموم کن 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

فعلا بهش پیام نده....

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
پیام نده یه مدت اصلا

منم مثل تو ی هفته هست ک اینجوریه وضعم ی هفته هست دقیقا مال من ی بحثی داشتیم ولی اینجور نبود ک بره الآنم گفت حالم خوب بشه پیامت میدم و من چند بار پیام دادم با سردی برخورد کرد گفت خودم پیام میدم گفتم الان چ کنم من معلق نگه داشتی گفت فعلا و گفت خبر میده  منظورش چیه یعنی رفته ؟

واییییی چقد شبیه منننننننن باور کن منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم همون جمله ها دقیقا😐منم دارم خل می ...

و دقیقا خواهر من.امشب اومد خونمون‌گفت یهو‌گفته زنگ نزن.چندسال درارتباط بودن و بخاطرش موقعیتهای خولی داشتو نادیده گرفت.منم بهش گفتم دیگه زنگ‌نزن اگرم برگشت قبول نکن دیگه.هرچند میدونم سختشه