2777
2789
عنوان

تقصیر تو نیست 🌚💔

27 بازدید | 9 پست

تقصیر تو نیست

تو فقط سعی داشتی قوی بمونی

اینقدر خوب این کارو انجام دادی که هیچوقت 

هیچکس فکر نکرد که توئم یه روزی یه جایی کم میاری

توئم مثل خودشون حالت بد میشه 

توئم زمین میخوری و لباسات خاکی میشن

توئم گاهی وقتا نیاز داری رو شونه کسی گریه کنی

توئم گاهی نیاز به یه آغوشِ آشنا داری

اینقدر پناهِ اینو اون بودی که هیچکس فکر نمیکرد 

توئم ممکنه نیاز به یه پناهگاه داشته باشی

تقصیرِ تو نیست عزیزِ من،

تقصیرِ تو نیست اگه آدما همیشه به فکر خودشونن...

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

واقعا نیاز داشتم یک عزیزی بگه تقصیر تو تیست

🙂❤️

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل اینجاست

یه بغض چند ساله که حتی

خدا هم دوستم نداره که به تصور سر گذاشتن رو شونه های خدا که میدونم الان نگید وای خدا شونه نداره

اره ولی

حتی خدا هم دوسم نداره که بخوام پیشش خودمو خالی کنم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
تقصیر تو نیست که نمیخوای ادمای بی درک دردتو بدونن تقصیر تو نیست که تنهایی سرنوشتت بوده تقصیر تو نیست ...

تقصیر تو نیست ک صدتو گذاشتی برای ادمایی ک آخرش بگن مگه من گفته بودم؟💔

مشکل اینجاستیه بغض چند ساله که حتیخدا هم دوستم نداره که به تصور سر گذاشتن رو شونه های خدا که میدونم ...

دلم خیلی گرفته

واقعا کم آوردم 

ولی نباید مامانم بفهمه نباید ناراحت بشه

پدرم غرورش میشکنه اگر بفهمه زمین خوردم:)

نمی‌دونم چطور میشه بعد این..

دلم خیلی گرفتهواقعا کم آوردم ولی نباید مامانم بفهمه نباید ناراحت بشهپدرم غرورش میشکنه اگر بفهمه زمین ...

من مامانم حالا واقعا دوستم داره

ولی پدرم...

بفهمه واقعا براش مهم نیست

کم که اوردم هیچ

تموم شدم

من

الان یه امیدی دارم که

چند روز دیگه

اگه شد که هستم در خدمت این دنیا

در غیر این صورت تصمیمم رو گرفتم😅

من مامانم حالا واقعا دوستم دارهولی پدرم...بفهمه واقعا براش مهم نیستکم که اوردم هیچتموم شدممنالان یه ...

نه بهش فکر نکن 💔ایشالا اونطور میشه ک میخوایی

نه بهش فکر نکن 💔ایشالا اونطور میشه ک میخوایی

ایشالله

فکرامو کردم😅الان دیگه بهش فکر نمیکنم صرفا به عنوان ایندم پذیرفتم و منتظرشم