2777
2789
عنوان

سردرد شدید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 74 پست
دقیقا ب پشت سرم میزنه اونجا هست خط رویش موهامون تو گردنمون دوطرف اونم میگیره گاهی.اصن ی چیزای عجیبی ...

دقیقا عین تو اندازه جوجه غذا میخورم نمیتونم اصن ب غذا نگاه کنم بعد صبحا با سردرد از خواب پا میشم هرچی مسکنم بگی زدم دگزا بتازون شیاف انواع قرصا هیچی ب هیچی چقدر شبیه همه علائممون 

اره این دکتر اخریه ک رفتم اموکسی کلاو و استامینیفون داد بهم ولی نگفت که چیه فقط دارو داد بعد از وقتی ...

درخواست دوستی میدم بهت ک هر سوالی داشتی بپرسی ازم ایشالا خوب شدی بهم خبر بدی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا بعد من فک کردم دندون عقلمه رفتم اونم کشیدم هیچ فرقی نکرد

من هنوز دکتر نرفتم دارم تحمل میکنم.ببین من کاسه چشمامم درد میاد گاهی سرشونه هامو دوس دارم همش کسی فشار بده.الان امروز استخون گونه هامه

من هنوز دکتر نرفتم دارم تحمل میکنم.ببین من کاسه چشمامم درد میاد گاهی سرشونه هامو دوس دارم همش کسی فش ...

نهههه حتما پیگیری کن برو دکتر که بهت دارو بده شاید چرک خشک کن لازم داشته باشی

من هنوز دکتر نرفتم دارم تحمل میکنم.ببین من کاسه چشمامم درد میاد گاهی سرشونه هامو دوس دارم همش کسی فش ...

میفهممت دقیقا مثل خودمی منم اوایلش چشمام داشت از جاش در میومد بعد میدونی من چجوریم اگ ی مریضی بگیرم صدبار اونو تو نت سرچ میکنم بعد بدترین چیزو بهش فک میکنم یا مثلا میگم نکنه کلا نمیخام خوب شم

اگه سردرد عصبی باشه با مسکن و.. خوب نمیشه

من خودم درگیرشم از قرص نورتریپتیلین استفاده میکنم🥲..

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!