2777
2789
عنوان

سردرد شدید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 74 پست
من الان دو هفتس سردرد دارم لامصب نمیدونم ویروس جدیده کروناعه چیه فقط سرمه با بدنم بیحالم گاهی دلدرد ...

دکتر رفتی؟

برو بستری شو چن روز بیمارستان عفونته لابد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتی؟برو بستری شو چن روز بیمارستان عفونته لابد

اره دو س بار رفتم حتی  فک کردم شاید مشکل مغزی دارم رفتم نوار مغز گرفت متخصص اعصاب گفت میگرن داری ولی میگرن دو س روزه میره دیگ نه که دو هفته دکترای مختلف رفتم الکی چند تا قرص میدن نمیدونن کیه چیه ولی تو همین نی نی سایت دیدم خیلیا میگن بدن درد و سردرد دارن و ویروس جدیده 

اره دو س بار رفتم حتی فک کردم شاید مشکل مغزی دارم رفتم نوار مغز گرفت متخصص اعصاب گفت میگرن داری ولی ...

اره میگرن رو ک منم دارم . اصلن درد سرمم بخاطر میگیرن بود 

قرص های چرک خشک کن هم دکتر داد بهت؟

اره دو س بار رفتم حتی فک کردم شاید مشکل مغزی دارم رفتم نوار مغز گرفت متخصص اعصاب گفت میگرن داری ولی ...

من سردرد دارم و شقیقه درد میزنه تو استخون گونه ام یا چشمم معدم تیر میکشه گاهی انگار ی لقمه گیر کرده تو گلوم همش حالت تهوعم.با سردرد بیدار میشم الان ۷ روزه اینجوریم.امروز خاسم برم متخصص نبودش.گفتم ی چند روز دیگه هم صبر کنم ببینم چحورم.من حتی مسکنم میخورم بی تاثیره انگار ن انگار‌.ینی میگی ویروسه؟؟؟؟ سرشونه هامم انگار گرفته ان کلا انگار گرفتگی عضله هم دارم

اره میگرن رو ک منم دارم . اصلن درد سرمم بخاطر میگیرن بود قرص های چرک خشک کن هم دکتر داد بهت؟

اره این دکتر اخریه ک رفتم اموکسی کلاو و استامینیفون داد بهم ولی نگفت که چیه فقط دارو داد بعد از وقتی اونارو میخورم یکوچولو بهتر شدم ولی امروز دوباره سرم درد گرفته

من سردرد دارم و شقیقه درد میزنه تو استخون گونه ام یا چشمم معدم تیر میکشه گاهی انگار ی لقمه گیر کرده ...

وای بخدا منم همینطوریم دقیقا عین تو الان ۲ هفته کامله که همینم ب پشت سرتم میزنه؟؟؟

وای بخدا منم همینطوریم دقیقا عین تو الان ۲ هفته کامله که همینم ب پشت سرتم میزنه؟؟؟

دقیقا ب پشت سرم میزنه اونجا هست خط رویش موهامون تو گردنمون دوطرف اونم میگیره گاهی.اصن ی چیزای عجیبی بخدا.توام انگار لقمه ای گیر کرده تو گلوت؟ هی ک قرص میخورم بیفایده اس 

اره این دکتر اخریه ک رفتم اموکسی کلاو و استامینیفون داد بهم ولی نگفت که چیه فقط دارو داد بعد از وقتی ...

عزیزم خداروشکر باز یکم بهتری 

اموکسی سیلین چرک خشک کن هس چرک خشک خیلی قوی و خوبی هس 

این عفونت داره سرت 

مرتب چرک خشک کن هاتو بخور اگ خدایی نکرده اثر نکرد برو بستری شو 

بابونه و گل گاوزبون و هم تو این مدت بخور . شقیقه هاتو با قطره منتول چرب کن قطره رو بو کن و سرت رو با روسری ببند