میفهممت دقیقا مثل خودمی منم اوایلش چشمام داشت از جاش در میومد بعد میدونی من چجوریم اگ ی مریضی بگیرم ...
وای تو همزاد منی بقرااااان.بیا تاریخچه گوگلم رو ببینهی سرچ میکنمهی نشخوار فکری میکنم.منم نسبت ب روزای اول بهترم.تو دکتر رفتی چی گفت بهت؟ شوهرم هی میگه بریم مبگمش نه.بعد دیدی هرچی هست تو سرته من دوس دارمسرمو ببرم بندازم دور اصن.سرمه با معدم
وای تو همزاد منی بقرااااان.بیا تاریخچه گوگلم رو ببینهی سرچ میکنمهی نشخوار فکری میکنم.منم نسبت ب رو ...
اره دقیقا عین خودتم🤣هیچ دکتری هیچی نگفت بهم الکی فقط مسکن دادن حتی رفتم مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت ازم گفت هیچ چیز خاصی نداری فقط میگرنه قرص میگرن داد و امپول و سرم بعد گفت اینارو بزنی خوب میشی ولی تاثیر نکرد حتی قرصای میگرنم تاثیر نکرد.....بعد من یادم افتاد که نکنه کرونا گرفته باشم اخه ۳ سال پیش ک گرفتم علائمم سردرد شدید بود ینی سرفه و اینا اصلااااا نداشتم الانم بخاطد همون میگم ک ویروس جدیده
اره دقیقا عین خودتم🤣هیچ دکتری هیچی نگفت بهم الکی فقط مسکن دادن حتی رفتم مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت ...
من خیلی نیست ازاین ویروس گوارشی گرفته بودم بازمبدن درد شدید داشتم و سردرد با اسهال و دلدرد و استفراغ.ایندفه انگار اینو گرفتم😭😭من هنوز نرفتم والا خونه خودم قرص میخورم منخودم ی پا دکترم
من خیلی نیست ازاین ویروس گوارشی گرفته بودم بازمبدن درد شدید داشتم و سردرد با اسهال و دلدرد و استفرا ...
زیاد قرص مسکن نخور ممکنه تشدید کنه...منم ی ماه و نیم پیش عروسیمون بود اونموقع ویروس اسهال گرفته بودم هیچیم نمیتونستم بخورم بعدشم دلدرد شدید ولی سردرد نداشتم اونم خود ب خود خوب شد این لامصب نمیدونم ک چیه معلوم نیس ویروسه چیه
منم همین بودم بخدا.بم بگو توام معدت اینجوریه؟؟؟ من الان یک هفتس.کی بشه بگذره.نه زیاد مسکن نمیخورم اگ ...
چجوری ینی معده رو متوجه نشدم چی گفتی؟ولی در مورد مسکن استامینیفون خوبه ولی ی سر بری دکتر بهتره بعد ازشم بپرس ک ایا ویروس جدیده کسی مثل من بوده یا همچین سوالایی