2777
2789
عنوان

سردرد شدید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 74 پست
میفهممت دقیقا مثل خودمی منم اوایلش چشمام داشت از جاش در میومد بعد میدونی من چجوریم اگ ی مریضی بگیرم ...

وای تو همزاد منی بقرااااان.بیا تاریخچه گوگلم رو ببین‌هی سرچ میکنم‌هی نشخوار فکری میکنم.منم نسبت ب روزای اول بهترم.تو دکتر رفتی چی گفت بهت؟ شوهرم هی میگه بریم مبگمش نه.بعد دیدی هرچی هست تو سرته من دوس دارم‌سرمو ببرم بندازم دور اصن.سرمه با معدم

اگه سردرد عصبی باشه با مسکن و.. خوب نمیشهمن خودم درگیرشم از قرص نورتریپتیلین استفاده میکنم🥲..

من معمولن میگرن ک باشه قرص نوافن میخورم خیلی اثر داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سردرد عصبی باشه با مسکن و.. خوب نمیشهمن خودم درگیرشم از قرص نورتریپتیلین استفاده میکنم🥲..

اخه مشکل خاصی ندارم ک عصابم درگیر بشه فقط خیلی ب این سردرد و مریضیه فک میکنم 

دقیقا عین تو اندازه جوجه غذا میخورم نمیتونم اصن ب غذا نگاه کنم بعد صبحا با سردرد از خواب پا میشم هرچ ...

دقیقاااا منم همینجورم بخداااااا گلوم انگار قفله ی غده توشه انگار

وای تو همزاد منی بقرااااان.بیا تاریخچه گوگلم رو ببین‌هی سرچ میکنم‌هی نشخوار فکری میکنم.منم نسبت ب رو ...

اره دقیقا عین خودتم🤣هیچ دکتری هیچی نگفت بهم الکی فقط مسکن دادن حتی رفتم مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت ازم گفت هیچ چیز خاصی نداری فقط میگرنه قرص میگرن داد و امپول و سرم بعد گفت اینارو بزنی خوب میشی ولی تاثیر نکرد حتی قرصای میگرنم تاثیر نکرد.....بعد من یادم افتاد که نکنه کرونا گرفته باشم اخه ۳ سال پیش ک گرفتم علائمم سردرد شدید بود ینی سرفه و اینا اصلااااا نداشتم الانم بخاطد همون میگم ک ویروس جدیده

اره دقیقا عین خودتم🤣هیچ دکتری هیچی نگفت بهم الکی فقط مسکن دادن حتی رفتم مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت ...

من خیلی نیست ازاین ویروس گوارشی گرفته بودم بازم‌بدن درد شدید داشتم و سردرد با اسهال و دلدرد و استفراغ.این‌دفه انگار اینو گرفتم😭😭من هنوز نرفتم والا خونه خودم قرص میخورم من‌خودم ی پا دکترم 

اره دقیقا عین خودتم🤣هیچ دکتری هیچی نگفت بهم الکی فقط مسکن دادن حتی رفتم مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت ...

احتمالن نیاز باشه بستری بشی تا بهت چرک خشک کن بزنن ک عفونت سرت از بین بره کم کم

من خیلی نیست ازاین ویروس گوارشی گرفته بودم بازم‌بدن درد شدید داشتم و سردرد با اسهال و دلدرد و استفرا ...

زیاد قرص مسکن نخور ممکنه تشدید کنه...منم ی ماه و نیم پیش عروسیمون بود اونموقع ویروس اسهال گرفته بودم هیچیم نمیتونستم بخورم بعدشم دلدرد شدید ولی سردرد نداشتم اونم خود ب خود خوب شد این لامصب نمیدونم ک چیه معلوم نیس ویروسه چیه

زیاد قرص مسکن نخور ممکنه تشدید کنه...منم ی ماه و نیم پیش عروسیمون بود اونموقع ویروس اسهال گرفته بودم ...

منم همین بودم بخدا.بم بگو توام معدت اینجوریه؟؟؟ من الان یک هفتس.کی بشه بگذره.نه زیاد مسکن نمیخورم اگرم بخورم استامینوفن ۵۰۰.بنظرت خوب میشم؟😪😪

زیاد قرص مسکن نخور ممکنه تشدید کنه...منم ی ماه و نیم پیش عروسیمون بود اونموقع ویروس اسهال گرفته بودم ...

من ۲۱ روز درگیر ویروس اسهال استفراغ بودم.حتی اسهال خونی هم داشتم نابود شدم اصن

منم همین بودم بخدا.بم بگو توام معدت اینجوریه؟؟؟ من الان یک هفتس.کی بشه بگذره.نه زیاد مسکن نمیخورم اگ ...

چجوری ینی معده رو متوجه نشدم چی گفتی؟ولی در مورد مسکن استامینیفون خوبه ولی ی سر بری دکتر بهتره بعد ازشم بپرس ک ایا ویروس جدیده کسی مثل من بوده یا همچین سوالایی

چجوری ینی معده رو متوجه نشدم چی گفتی؟ولی در مورد مسکن استامینیفون خوبه ولی ی سر بری دکتر بهتره بعد ا ...

اسید معدم میاد بالا گلوم انگار ی لقمه ای توش گیر کرده هیج میل ب غذا ندارم‌خودمم معده حساسی دارم

چجوری ینی معده رو متوجه نشدم چی گفتی؟ولی در مورد مسکن استامینیفون خوبه ولی ی سر بری دکتر بهتره بعد ا ...

بعد اینم بگم ی روز کامل سوزش دماغ داشتم و عطسه هم میکردم اما زود رفع شد اما بقول تو این سردرد لعنتی و بقیه چیزا مونده بهم