2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم فیلم یکیشون دیدم میگف هر جا میرم میگن شناسنامه من شناسنامه کشور خودمو دارم و نیازی به شناسنامه یه کشور تحریم شده ندارم خو اگه اینطوریه گمشو کشور خودت

آدمی را یک سخن ویران کند.           

چی بگم که دلم ازشون پره...

خیلی زیاد شدن جدیدا

به خونه ما هم رفت و امد دارن

یه دختر افغانی اومده تو کارای خیاطی مامانم بهش کمک میکنه

نگم برات که چقدر فضول و بی شخصیتن اینا

حتی تو مسائل خانوادگیمونم دخالت میکنه

ولی با این حرفا و توهین ها نفرت اونا از ما بیشتر میشه درنتیجه جنایت شون هم بیشتر میشه 

خود دولت باید پیگیری کنه از دست مردم کاری برنمیاد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بعد همین شماها میاین درمورد منع نژاد پرستی حرف میزنین

افغانی نجسه من ۱ سال و نیمه سرباز کلانتری ام هرچی تجاوز و آزار جنسی بوده رو من از افغانی ها دیدم تو این یک سال و خورده ای تا الان یک ایرانی ندیدم همچنین کاری کنه  ۶۰ درصد دزد هارو میگیرم افغانی ان تو تلگرام دارن عکس های دختر های ایرانی رو پخش می‌کنند شما خیلی بی غیرت تشریف دارید یا این ادعای مسخره روشن فکری و من به انسانیت اهمیت میدم شمارو از واقعیت دور کرده هرچی خبر ظلم و تبهکاری هست از افغانی هاست فیلم کتک زدن سرباز مظلوم رو دیدی تو سگ دونیشون؟ برو تلگرام بنویس افغانی یک چیز مثبت از این جونور ها نیست

2790
2823
2791
2779
2792