حنین مدیر عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 823 عنوان خانومایی که به خودشون اهمیت میدن بیان؟ | مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 37 پست سلام خانوماشما چه ترفندها و چه عادتایی رو توی تغذیه و زندگی رعایت میکنید که به نظرتون برا سلامتی مفیده و اینکه تا حالا از ماسک طبیعی برای روشنی پوستتون استفاده کردید که نتیجش رو ببینید؟ 1396/06/30 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنین مدیر استارتر عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 823 یه سرم ویتامین سی هست ک توش هیالورونیک اسیدم داره ۳۰۰ تا ۵۰۰ دقیق نمیدونم ولییی سینره ویتامین سی دار ... یا خداااا۳۰۰تا ۵۰۰ هزار تومن؟؟همون سینره خوبه
ارکیده90 عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 7263 من شوهرم در هفته ١ روز رو دير مياد خونه مجيورم تا ٨ بخورم غذامو و اخر هفته ها كه معمولا رستوران هستي ... دقيقا همينهمن اخر هفته ها كه شب زنده داري ميكنم هي وير خوردن ميگيرم نصف شبياما زود ميخوابم خيلي خوبه نه گشنم ميشه نه اذيت ميشم امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
tanaz96 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 264 لایه بردار واسه کسیه که جای جوش و اکنه داره یا لک همینجوری الکی مصرف کنی پدر پوست درمیاد فک یه پرتقال هی پوست بگیری میرسی به تهش 😌😌😌 هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق
حنین مدیر استارتر عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 823 ببین یه سر بری دارو خانه درس و حسابی قسمت محصولات مراقبتی و پوستی خود مشاور زیبایی اونجا ... میدونی خیلی نمیتونم هزینه کنم گفتم شاید کسی تجربه ی ماسکای طبیعی داشته باشه
soli عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 8148 من خودم سعي مي كنم هر روز از كرمِ ضد آفتاب و ضد چروكِ خوبِ روزانه استفاده كنم،كرمِ دورِ چشمم رو مي ز ... ایووووول بهت هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد... جوانه شد.
soli عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 8148 ممنون از دوستانی که مشارکت می کنن امروز ماسک عسل دارچین زدم صورتم شوهرم خیلی خوشش اومد گفت چه ... ماست و نشاسته ....ماست و جوپرک ...گلاب . شیر .... هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد... جوانه شد.