2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودشون اهمیت میدن بیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین عالیه  چه ماسکایی؟

قبلا اورآل و سرم موی کریستال 

اما الان مارک ایستر استفاده میکنم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من خودم سعي مي كنم هر روز از كرمِ ضد آفتاب و ضد چروكِ خوبِ روزانه استفاده كنم،كرمِ دورِ چشمم رو مي زنم،كرمِ تقويت كننده ابرو هام رو مي زنم،البته اينو هم بگم كه اول از همه صورتم رو با شوينده صورتِ مناسبِ پوستم مي شورم و بعد اين كرم ها رومي زنم،بعد موهام رو هر روز شونه مي زنم به صورتِ مرتب،بعد شب ها هم كرمِ دورِ چشم و باز هم تقويت كننده ابروهام رو مي زنم،مسواك حتماً مي زنم،يعني از واجباتمِ،

البته كه صبح ها هم مسواك مي زنم و اينكه هفته اي يك بار لايه بردارِ پوست هم استفاده مي كنم.و اينكه من تقريباً نزديك به يك سال و نيم هم هست كه ورزشِ    پيلاتس به صورتِ مرتب انجام ميدم و هر يه روز در ميان قرصِ جوشانِ مولتي ويتامين هم مي خورم و يه وعده صبحانه مي خورم و وعده بعديم در ساعتِ ٧ هست كه ناهار و شامم رو يكي مي كنم. هر يك روز در ميان هم يك قهوه مي خورم كه خيلي در حالم و روحيه ام تاثيرِ خوبي داره.به ناخن هام هم خيلي مي رسم. ديگه اينكه غذايِ بيرون هم كم مي خورم و بيشتر در خونه غذا درست مي كنم در ضمن من ٣١ سالمه و ازدواج كردم. اينا كارهايِ مهمي بود كه من زندگيم انجام ميدم و واقعاً به صورتِ يك عادت برام شده اينكارها. 

منم همينطور اما قبول كن هميشه موفق نميشي به دلايلي بعد از ٧ چيزي نخوري!؟

من ساعت ٧ مسواك ميزنم و نخ ميكشم كه ديگه چيزي نخورم ، از طرفيم شاغلم زود ميخوابم

اما خوب رستوران يا مهموني ميرم ميخورم 

ولي خيلي خوبه من با اينكه تو طول روز زياد ميخورم مخصوصا شيريني ،عاشق شيرينيم،بخاطر همين از ٧ به بعد چيزي نخوردن وزنم فيكسه، پايين اومده كه بالا نرفته

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
من خودم سعي مي كنم هر روز از كرمِ ضد آفتاب و ضد چروكِ خوبِ روزانه استفاده كنم،كرمِ دورِ چشمم رو مي ز ...

خیلی خوب بود آفرین خوشم اومد با برنامه ای 

لایه بردار چی استفاده می کنی؟

من ساعت ٧ مسواك ميزنم و نخ ميكشم كه ديگه چيزي نخورم ، از طرفيم شاغلم زود ميخوابم اما خوب رستوران يا ...

من شوهرم در هفته ١ روز رو دير مياد خونه مجيورم تا ٨ بخورم غذامو و اخر هفته ها كه معمولا رستوران هستيم و يا مهموني!!! موفق نميشم خيلي زورم ميگيره و ميدونستي اين زود خوابيدن سب چقدر به زيبايي هيكل كمك ميكنه چون زود بخوابي وسوسه خوردن نداري اين مهمترينه

با کرم لایه بردار دیگ . نه نخوریا خخخ کرمش و سرمش هست 

آهان از داروخانه کرم ویتامین سی بگیرم؟مارکش مهمه؟

کرم لایه بردار چه مارکی خوبه؟لازم نیست تحت نظر پزشک باشه؟

ویتامین سی بخوریم؟ لایه برداری با چی؟

ببین یه سر بری دارو خانه درس و حسابی  قسمت محصولات مراقبتی و پوستی  خود مشاور زیبایی اونجا پوستت ببینه میگه چه مشکل داری راهنمایت میکنه بین  محصولات هیدرودرم و لیراک و استی لادر و  مورد عالیه   ویتامین سی جوشان و قرص اکوفان و زینک پلاس و فیفر انگلیسی واسع همه خانما لازمه البته اینا رو اگه باهام بخای تهیه کنی یع ده میلیونی خرج داره😅

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق
 آهان از داروخانه کرم ویتامین سی بگیرم؟مارکش مهمه؟ کرم لایه بردار چه مارکی خوبه؟لازم نیست ...

یه سرم ویتامین سی هست ک توش هیالورونیک اسیدم داره ۳۰۰ تا ۵۰۰ دقیق نمیدونم ولییی سینره ویتامین سی داره ک اونم خوبه ۳۰ تومنه فک کنم تحقیق کن راجب مارکا

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    

ممنون از دوستانی که مشارکت می کنن 

امروز ماسک عسل دارچین زدم صورتم شوهرم خیلی خوشش اومد گفت چه عجب تو یه بار به خودت رسیدی !بعدم هی میگفت چه پوستت خوب شده  انگار میخواست تشویقم کنه

منم تصمیم گرفتم از این کارا یاد بگیرم و انجام بدم