2777
2789

سلام خانوما

شما چه ترفندها و چه عادتایی رو توی تغذیه و زندگی رعایت میکنید که به نظرتون برا سلامتی مفیده و اینکه تا حالا از ماسک طبیعی برای روشنی پوستتون استفاده کردید که نتیجش رو ببینید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه های زیبایی  . نخوردن شام زیاد خوددن ۸ لیوان اب سبزیجات نخوردن غدا های خیلی شیرن و شور وچرب   ورزش  شنا    برای سلامتی استخوان ها حموم افتاب   برای پوست که دکتر باید تشخیص بده پوستت چیه بعد به نسبت اون اسکراب و پاسک و ابرسان و ضد لک و روشن کننده ضد چروک و ضد افتاب مصرف کنی   برای مو ها هم  تقویت کننده و مکمل ها

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق

من انقدر که به خودم اهمیت میدم جوگیر شدم راجع بهش تاپیکم زدم 😂 از ذوقم ....

از این دستگاههای شستشوی صورت دارم خیلی خوبه رو جوش و شفافیت تاثیر داره ... شنیدم ماست و گل ختمی هم واسه روشنی خوبه اما تنبلیم میاد استفاده کنم با اینکه خرریدم 

ضد لک کدلی هم خوبه مییییییگن  ، البته با استفاده مستمر ، گرونم هست

راه های زیبایی  . نخوردن شام زیاد خوددن ۸ لیوان اب سبزیجات نخوردن غدا های خیلی شیرن و شور وچرب ...

بسیار عالی 

من تقریبا اینایی که گفتی رو صفرم

نصف صورتم لک داره که دکترای پوست گفتن حتی با لیزر هم خوب نمیشه 

حتما هر ۶ ماه یکبار چکاپ کامل میرم چه دندون چه زنان چه آزمایش خون و ....

داخل حموم و بعد از حمام لز ماسک استفاده میکنم

به موهام خیلی میرسم 😊

ورزشم که هر روز ساعت ۶ صبح انجام میدم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏