2777
2789
عنوان

مامانبزگم

91 بازدید | 15 پست

مادربزرگم (مادر مامانم ) توی تهران زندگی میکنه بعد  سه ماه تابستون و میاد شهرستان تنهایی نمیتونه بیاد پدربزرگم فوت شده باید یکی کنارش باشه هر سال ما می بردیمش شهرستان دوساله که ما نتونستیم اول بیایم یکی از خاله هام آورد، هرسال تا تابستون میاد،  همش میگه من و ببرید شهرستان 

من پنج تا خاله دارم با یه دایی یکی از خاله هام اومد یک ماه موند پیش مامانبزرگم حالا ام نوبت مت بود از این پنج تا خالم هیچکدوم همکاری نمی کنن همه نوبتی بیان دوهفته بمونن که یکی مجبور نشه یک ماه بمونه الان ما مجبوریم یک ماه اینجا بمونیم من از زبانم زدم از کلاس نقاشیم موندم چون مامانم بزور من و مجبور میکنه که بیام میگه تو ام باید بیای من و یک ماه اینجا نگه میداره از مامانبزرگم بدم میاد خب بقیه خاله هام با داییم بیام بمونن دیگه همه دو هفته بمونن اینجوری نمیشه همه بچه هاشون و بهونه میکنن که کلاس دارن خب منم کلاس دارم من نمیگم مامانم کلاس نیاد پیش مامانبزرگم نه بیاد ولی دو هفته بمونه من دیگه خسته شدم از شهرستان بدم میاد اینجا تلویزیونش خرابه نتم به سختی میاره من چی کار کنم یک ماه باید اینجا باشم هیچکس اینجا نداریم به جز به عمه دارم که اونم زنگ زد امشب برای شام دستمون کرد مامانبزرگمم دعوت کرد ولی چون خونشون یکم دوره نتوست بره نذاشت ما ام بریم مامانمم به حرفش گوش میکنه دیگه نرفتیم 

ولی من حلالش نمیکنم چون به زور مارو اینجا نگه میداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کسم درک نمیکنه به مامانمم که میگم بریم عصبانی میشه سرم داد میکشه

مامانتم چاره ای نداره نمیتونه پیرزنو ول کنه بالاخره مادرشه 

تنها راهش اینه راضی شه تو نری اونجا 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
خدا هیچکس رو نوبتی نکنه ،یک پدر ومادر ده تا بچه را با دلخوشی جمع می‌کنند، ولی ده تا بچه پدر ومادر رو ...

مامانبزرگمم نباید مارو مجبور کنه که پیشش بمونیم به خدا گناهه 

مامانتم چاره ای نداره نمیتونه پیرزنو ول کنه بالاخره مادرشه تنها راهش اینه راضی شه تو نری اونجا

بله درسته 

ولی نه اینکه فقط ما و یکی دیگه از خاله هام که هرسال میایم بقیه ی خاله هامم فقط شهریور میان یک هفته می‌مونن تازه بهشون خیلی خوش میگذره چون همش میگردن 

چرا گناهه ،این مادر کلی زحمت کشیده بچه هاش رو بزرگ کرده ،حالا که تنها شده باید بمیره ،چون کسی نیست س ...

من که نمیگم کسی نیاد 

منظورم بقیه است که همکاری کنن تا همش گردن یکی دو نفر نیوفته 

چندسالته؟خودت به خاله هات بگو

۱۷ سالمه 

میگم ولی هیچکس گوش نمیکنه میگن بچه هامون کلاس میرن تابستون من بیچاره هرسال همینم از زبانم یه عالمه عقب میمونم تازه باشگاهم نمیتونم برم 

۱۷ سالمه میگم ولی هیچکس گوش نمیکنه میگن بچه هامون کلاس میرن تابستون من بیچاره هرسال همینم از زبانم ی ...

پس عزیزم اتنها راهش اینه نری اونجا مامانتو راضی کن

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

تازه خاله ها مم بدقولی میکنن 

میگن مثلا ما یک هفته بعد میایم تا اونا نیان ما که نمیتونیم برگردیم چون مامانبزرگم‌تنها نمیتونه باشه بعد میبینی دوهفته بهد میان مامانمم خودشم خیلی بدقولی مثلا میگه یک ماه میمونم یک ماه و خورده ای میمونه