2777
2789
عنوان

بچه ها من ی بچه مارمولک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 31 پست

اگر میتونی حتما پیداش کن با دستکش بگیرش بذارش توی حیاط نکشش مفیده سوسک ها و حشرات رو میخورن فکر نکنم آسیبی به انسان هم برسونن

ولی مراقب باش نیان توی خونه یهو زیاد میشن نصف شب مثلا از روی دست و پات رد میشن میترسی

ما هم امروز یدونه کوچولوش مهمونمون بود گرفتیمش گذاشتیمش توی حیاط قلبش داشت تند تند میزد😅😅

ای خدا 

من نمیدونم چرا از مارمولک نمیترسم از سوسک مثل چی میترسم 😂

میتونی جارو بکشی بره تو جارو برقی ولی همون لحظه  باید ببریش پایین که از لوله جارو برقی بیاد بیرون هم اون نمیره گناه داره هم از خونتون بره بیرون 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری به بیرون هدایتش کنم خیلی میترسم

من الان میام خونتون برش میدارم میبرمش خونه ی خودمون😍🤣

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

بابا مسخرم میکنن خیلی کوچولو بود

خودت بگیرش 

در خونه رو باز بزار با به مگس کش یا وسیله برو هدایتش کن به بیرون ‌

مسخره نمیکنن میان

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بگیرش بنداز بیرون چه دلم براش میسوزه ای اسکارو یادت نیست کف بیابون بود

😂😂😂😂

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

هر لحضه احساس میکنم رو بدنمه

من از مارمولک نمیترسم همیشه میگیرم دست ولییی سوسک ببینم سکته رو زدم لعنتیا خیلی زشتن پاهاشونم مو دارع  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

الان گمشو کردم برم ببینم پیدا میشه

اره برو ببین پیداش میکنی یا پشت پرده میرن معمولا یا کنج خونه البته تو اشپز خونه سخته چون میره زیر وسایلا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بگیرش بنداز بیرون چه دلم براش میسوزه ای اسکارو یادت نیست کف بیابون بود

😂😂😂😂اینم بچه اسکاره

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
اگر میتونی حتما پیداش کن با دستکش بگیرش بذارش توی حیاط نکشش مفیده سوسک ها و حشرات رو میخورن فکر نکنم ...

من انقدر شجاع نیستم که حتی بهش  نزدیک بشم الانم هی احساس میکنم رو بدنم وول میخوره

من انقدر شجاع نیستم که حتی بهش نزدیک بشم الانم هی احساس میکنم رو بدنم وول میخوره

عزیزم😅

کوچولوهاش گاز یا پنجول و اینای قوی ندارن 

مبل و اینارو جا به کن احتمالا پیداش می‌کنی نذار بمونه توی خونه هم ممکنه بچه دار بشن هم خودش غذا پیدا نمیکنه 

بعد یچیزی مثل کاسه پارچه چیزی بنداز روش یه کاغذ یا مقوا بکن زیر ببر توی حیاط اینطوری نه می‌تونه بپره نه کار کنه 

یکم سریعن وقتی کوچولو هستن نترس

عزیزم😅کوچولوهاش گاز یا پنجول و اینای قوی ندارن مبل و اینارو جا به کن احتمالا پیداش می‌کنی نذار بمون ...

اتفاقا ی لحظه دیدمش ناخودآگاه اومد ی چی پرت کنم سمتش دیدم خیییلی کوچولوعه دلم سوخت