2777
2789
عنوان

کسی هست طلاق گرفته باشه با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست
اره داغونمتازه خانوادش نمیزارن بیاد دنبالم

🥲وای

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ۱۶ سالم بود ازدواج کردم طرفم بچه ننه سوسوووووول مامانی پولدار بودن ولی چون تک پسر بود حتی حاضر ...

حق داری واقعا می‌دونم

شانس آدم و خدا کم نکنه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چرا

وقتی ۱۶ سالم بود ازدواج کردم طرفم بچه ننه سوسوووووول مامانی پولدار بودن ولی چون تک پسر بود حتی حاضر نمیشدن طبقه بالاشون زندگی کنیم حداقل یه دیوار بینمون باشه گفتن ن حتما باید باهم زندگی کنیم و هزار جور مشکل پیش اومد ۱۹ سالگی طلاق گرفتم

۲۰ سالگی با یه پسر پولدار موفق و موجه در جامعه که ۱۳ سال ازم بزرگتر بود ازدواج کردم😔همون روز عقد فهمیدم متادون مصرف میکنه توهم میزد پارانویا داشت یه کارایی میکرد من هی تحمل کردم که نشم ۲ طلاقه😔اما نتونستم ببشتر از چن ماه تحملش کنم و از اون خونه زتدگی فرار کردم

الان ۲۲ سالم نشده هنوز این دومین طلاقمه

دوتاشم سنتی💔😔

دیگه روم نمیشه تو هیچ جمعی برم بخدا انقد وحشتناک بود اوضاعم ک ۲ بار خودکشی کردم هی میخاستم تحمل کنم که نخورم به طلاق دوباره و حرف نشنوم ولی نشد نشد تحمل یه ادم توهمی😔

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔
مامانت چجوری حضانت شما رو گرفته میشه بگی عزیزم؟

بله گلم من سنم ۱۶ بود میتونستم خودم انتخاب کنم 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

حضانت بچه تو چجوری گرفتی ؟

نگرفتم 

ولی هیچ وقت نمیزارم ببره خودش میدونست سر بچه چقد حساسم

البته شوهر من خودش خیلی خوب بود مادرش نزاشت

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
وقتی ۱۶ سالم بود ازدواج کردم طرفم بچه ننه سوسوووووول مامانی پولدار بودن ولی چون تک پسر بود حتی حاضر ...

ببخشید اینجوری میگم دیگ خواهشا ازدواج نکن 

سنت کمه از صفر هم شروع کنی موفق میشی زمانی ک برااشنایی و طلاق میزاری برا کار بزار بخدا موفق میشی 

خودت بشو اقای خودت 

میدونم سخته جنس مخالف تو زندگی لازمه تنهایی خوب نیس ولی دوبار شکست بیشتر ادمو نابود میکنه 

ببخشید خرجتون رو از کجا تامین میکنید ؟ منم جدا شدم شاغلم ولی خیلی سخت میگذره مخارج بالاس یوقتا کم می ...

فعلا که خانوادم اجاره میدن و یه کوچولو برای مخارجم کمک میکنند. اما سخته به سختی میگذرونم. امید به خدا دارم که بچم بزرگتر بشه بتونم یه منبع درآمدی داشته باشم 

حق داری واقعا می‌دونمشانس آدم و خدا کم نکنه

میدونی چیه😔خودم خیلی خیلی خوشکلم 

اندامم خوبه

باهوشم یه مدت سرکار بودم بعد طلاق اولم روحیه م عالی بود اصلااااا مهم نبود برام 

اما اینبار افسرده داغون حتی با خانواده بیرون نمیرم همش تو خونه خونه خونه😔

ناراحت اینم خیلیییی تلاش کردم چیزایی قبول کردم ک هیجکس نمیکرد من دوتا ازدواجم ساااده ن طلا ن جشنی ن ... فقط میگفتم عیب نداره آیندم خوب باشه اصلا دنبال تجملات و ... نبودم 

کلا عاقلانه رفتار میکردم متاسفانه این شد آخرم

از طرفی دلم نمیخاد با مردی ازدواج کنم که زن طلاق داده😔نمیدونم چرا 

از طرفی میگم مجرد ب درد من نمیخوره باید با کسی ک تجربش مثل خودمه ازدواج کنم ، هم تجربه داره هم دیگه اونم میترسه زندگیش خراب بشه پس درست رفتار میکنه 

وگرنه اگه با مجرد ازدواج کنم ممکنه از دو طلاق من سواستفاده کنه

از طرفی از ازدواج نفرت دارم😔از طرفی زندگی با خانوادم جهنممممه و نمیزارن جدا زندگی کنم 😔خیلی تو عذابم خیلی خیلی

فعلا که خانوادم اجاره میدن و یه کوچولو برای مخارجم کمک میکنند. اما سخته به سختی میگذرونم. امید به خد ...

خیلی سخته 

خدا حفظ کنه خانوادتو 

من که از سمت خانواده واقعا حمایتی نشدم 

اوایلش تحویلم میگرفتن بعد ......

ببخشید اینجوری میگم دیگ خواهشا ازدواج نکن سنت کمه از صفر هم شروع کنی موفق میشی زمانی ک برااشنایی و ط ...

من از همه ادما ن فقط جنس مخالف بیزارم 

اصلا نفرتتتت دارم دیگه از مردا و زندگی مشترک 

ولی دیگه ازدواج نکنم هیچ وقت ؟ من با خانواده زندگی میکنم تاپیک های قبلم هس ک با مادرم چقدر مشکل دارم

نمیزارن برم تا دم در

نمیزارن سرکار برم 

تنهای تنها بدون هیچ دوستی تو خونه اسیرم 

بخدا اون دوبارم از رو خوشی نبود به قصد فرار از این جهنم رفتم افتادم تو اون جهنم