2777
2789
عنوان

کسی هست طلاق گرفته باشه با بچه

392 بازدید | 45 پست

هست کسی؟

بچه کجاست با شماست یا با پدرش ؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرزند طلاقم ۷ ۸ ساله با مامانم الان سال آخر دانشگامه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

من پنج روز دیگ میرم محضر برای طلاق ولی بچه ندارم💔😔طلاق دوممه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

اره

با خودمه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

عزیزم سر چی 

من سر دخالت های مادرش

اعتیاد 

کتک

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

عزیزمممم🥹

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

ارهبا خودمه

شاغلی ؟

خرج مخارج ؟

اینکه میگن حق طلاق بدون مهریس؟ یا با مهریه؟

چقدر مهر میگیری 

خودت راحت میشی ولی بچت در به در میشه . چه پیش پدر باشه چه مادر یه چیزی کم داره . طلاق با بچه خیلی سخ ...

ای کاش بچه نبود

تموم اعصاب خرابیم دخترمه

بله من دوتا بچه کوچیک دارم که حضانت با خودمه

شاغلی؟ 

مهر گرفتی ؟ 

من شوهرم کار رسمی ندارع مهرم ۶۰۰ سکه 

و پول نداره 

بنظرت چقدر مهر بهم میده