2789
عنوان

سقط عمدی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14627 بازدید | 67 پست
نه فعلا که نمیکنه و چندماهه که مشکلی نداریم اما من از آینده خودم وبچه هام میترسم

توکل کن بخدا عزیزم ما هم نمیدونم آینده مون قراره چطور باشه . خیانت همسر ممکنه توی هر سنی و هر مقطعی از زندگی واسه هر خانومی اتفاق بیفته اون زمان باید تصمیم بگیریم ک چ کنیم 

یعنی بنظرت بدنیاش بیارم و بعد اگر بازهم خیانت کرد اونوقت دوتا بچه را بردارم و برم ؟

میدونم ک نباید پای بچه رو وسط بکشی ...خیانت اون ربطی ب این بچه نداره....خیلیییییی سخته میدونم اگ‌پیشم بودی عمیقا بغلت میکردم و باهات همردردی میکردم برا حال بدیات ....ولی میدونم تو خیلی قوی هستی میتونی ادمای قویی مثل خودتو بسازی ...توی غربت زندگی میکنی بچه داری میکنی با کار بیرون ...فقط اتمام حجت کن با شوهرت ک ی پسره مجرد نیس و بابای دوتا بچست تموم کنه این مسخره بازیاشو ....

خودت بهتر میدونی لم شوهرت چیه ...اگ‌میتونی ازش قول بگیر محضری باشه بهتره ولی خب نشد قول زبونی هم قبوله اگ مرد باشه ...بهش بگو همون جور رفتار کنه ک راضیه همسر دخترش باهاش رفتار کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو منتظری تو این سایت بیای بگی می خوام سقط کنم همه هم تاییدت کنن !!!!الان چنان شروع می کنن از گناه و ...

My body my choice?

بدن خودم انتخاب خودم؟

باشه، اما جنین که بدن زن نیست، یکی دیگه است

My body my choice?بدن خودم انتخاب خودم؟باشه، اما جنین که بدن زن نیست، یکی دیگه است

بچه رو من باید بزرگ کنم از همه چیزت بگذری

این حق منه که تصمیم داشته باشم بچه داشته باشم یا نه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم