2789
عنوان

سقط عمدی 😭😭

14598 بازدید | 67 پست

بچه ها من با ایودی باردار شدم تازه دکتر میگه اصلا هم تکون نخورده از جاش چندماه پیش هم چکش کرده بودم ولی مجبورم سقط کنم چون پارسال شوهرم بطرز وحشتناکی بهم خیانت کرد عاشق یکی دیگه شده بود وایساده بود به من می‌گفت بذار برو نمیخوامت آخرسر هم تو بغل دختره دیدمش تازگی ها هم به سیگار رو آورده کلا هم آدمیه که دنبال کار وتفریح خودشه من یه دختر ۳ ساله هم دارم که خودم تو شهر غریب دست تنها با اینکه شاغلم بزرگش کردم حالا نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم گناه نکن بذار بیاد بعد اگر کاری کرد شوهرم دست دوتا بچه را میگیرم و میرم از طرفی میگم بچه گناه داره من ماه پیش رفتم مشهد کلی امام رضا را قسم دادم گفتم بهم آرامش بده بعد اومدم تو هتل خواب دیدم میگن بیا این بچه را شیر بده حالا همش فکر میکنم میگم نکنه خواست خودش بوده شاید هم دادم احساسی ومسخره فکرمیکنم بخدا دیوونه شدم

نیلوفر هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منتظری تو این سایت بیای بگی می خوام سقط کنم همه هم تاییدت کنن !!!!

الان چنان شروع می کنن از گناه و اینا برات میگن حال کنی 

بدن خودته زندگی خودته و تصمیم خودت 

خیلی روحی و جسمی به هم خواهی ریخت اما اگر واقعا هیچ جوره شرایط نداری تصمیم خودته 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سقط نکن  از لحظه ای که کار تموم شه دور از جونت مثل سگ پشیمون میشه ادم عذاب وجدانش زندگی ادم رو سیاه می کنه 

دیگه تو که این همه نشونه هم داری نداشتیم نباید سقط می کردی 

اگر شوهرت انقدر بده  که ازش بچه نمی خوای پس کلا رابطه هم نداشته باش  چون همه روشای جلوگیری یک درصد احتمال خطا داره 

نه سقط نکن جون یه بچه بی گناه رو نگیر .اون هدیه خداست که بهت داده .کسی چه میدونه شاید .ختما .صد در صد اون بچه تو اینده مشگل گشای شما بشه.

اشتباه که من کردم وغذاب وجدان هم گرفتم .

خواهشا تو دیگه نکن .

من تصمیم گرفتم دل هدا رو به دست بیارم .نزارم هیچ کسی سقط کنه.وبعدا مثل من دیونه بشه وعذاب وجدان بگیره.نکن.نکن.نکن.

نه سقط نکن جون یه بچه بی گناه رو نگیر .اون هدیه خداست که بهت داده .کسی چه میدونه شاید .ختما .صد در ص ...

اگه بازهم خیانت کنه اونوقت با دوتا بچه واقعا چیکارکنم

نیلوفر هستم