2789
عنوان

سقط عمدی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14627 بازدید | 67 پست
منم شرایطم بد بود ولی الان مثل چی پشیمونم دیگه آدم قبل نمیشیسقط نکن شوهرت خطا کرد گناه اشتباه اسمشو ...

درسته پس باید خودم را آماده کنم که اگر کاری کرد دست دوتا بچه هام را بگیرم و برم

نیلوفر هستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه خانمی بود برنامه زندگی پس از زندگی باردار بود به خاطر مشکلات تصمیم داشت سقط کنه که بعد پشیمون شده بود 

و زمانی که به کما رفته بود یکی از ائمه ضمانتش کرده بود و گفته بود این خانم به ما یک روح بخشیده .

ارزش کارش بهش نشون داده بودن 

بچه ت نذر امام زمانت کن و به ایشون توسل کن ..خدا ان شالله مشکلاتت حل کن

یه خانمی بود برنامه زندگی پس از زندگی باردار بود به خاطر مشکلات تصمیم داشت سقط کنه که بعد پشیمون شده ...

وای عزیزم چقدر قشنگ گفتی بخدا داغونم میترسم بازهم خیانت کنه من بمونم و دوتا بچه

نیلوفر هستم  

من فقط اینو می‌دونم ما حق نداریم که حق حیات یه انسان رو ازش بگیریم چه برسه بچه خودمون اون بچه دیگه بوجود اومده خیلی شرایط سختی داری واقعا خدا برای کسی نخواد ولی اون بچه شاید بخواد زندگی کنه تو فقط به کودکیش داری فکر میکنی شاید بعد از بزرگ شدنش بشه مایه افتخار خودت و جامعه بشه مونس و تکیه گاهت من بودم همه سختیاشو به جون می‌خریدم چون به خدا توکل دارم و می‌دونم هیچ چیز بی حکمت نیست

آره میگه نگه داریم آخه برای اون که بد نیس من با این شوهر و این زندگیم بدبخت تر میشم

با اومدن اون بچه شما درگیر کار و بچه داری و دردسراش میشی اونم از خداشه راحتتر میره پی هرزگیش عاقل باش 

اگر بدونی با این مرد چه زندگی بدی دارم فقط منتظر بودم دخترم بزرگتر بشه تا برم

میدونم چی میگی

زنها همیشه در کنار قدرت روحی بالایی که دارن ،ضعیف و شکننده هم هستن

تو‌میتونی مادری کنی ،حتی اگر بدترین اتفاق هم برای زندگیت بیفته

دوستش داشته باش اون کوچولو رو

دوست داشتن به این معنا که بخوای به دنیا بیاریش،محبت بهش کنی ،امیدت بشه

هر بچه ای معجزه ست

معحزه ی خدا رو بیار تو‌خونت

اما از حالا قوی شو

برو‌محازی یه هنر یاد بکیر

بدلیجات مثلا،بعد پیج بزن کانال بزن

از لحاظ مالی مستقل شو

اگرم یه درصد همسرت خطا کرد ،دیگه خیالت راحت باشه تا حدی

گنه مرد در بلخ آهنگری 

به شوشتر زدند گردن مسگری

همسرت بد کرده

چرا بچه ت باید سقط بشه

منم توی این حال بد بودم خیانت ندیدم ولی وسط کلی دعوا ی دفعه بی بی چک مثبت شد برا منی ی دکتر حرفه ای گف محاله طبیعی بادار بشی ی بچه ۱۷ماهه داشتم کلی دعوا و مشکلات داشتم حیرون مونده بودم با ی ادمی ک تازه فهمیده بودم باید تموم کنم و برگردم خونه بابام خیلی حال داغونی بود محکم وایستادم پای خطای خودم هرچند تا۳ماهگی نمیتونستم بپذیرمش....ولی اون روزای خییییلی بد گذشت...هر روز دعای معراج بخون اگ‌اعتقاد داری...فقط ی چیز میدونم اونم اینک شما دستت توی جیب خودته احتمال میدم توانایی اینو داری ی زندگیو بچرخونی ....کسی ک هرز میپره و وسط ی زندگی متاهلی با بچه عاشق یکی دیگ میشه رو باید قیدشو زد ....محکم پای بچه وایستا کار بدی نکردی ک بخوای خودتو درگیر عذاب بعدش کنی اتفاقا کسی ک باید بمونه اون بچه اس ن شوهر هرزه

اگه هنوز خیانت میکنه حتما پیگیری کن دستش رو رو کنی  . اگه ن بهش بگو حامله ای ازش قول بگیر ی زندگی با آرامش بسازه براتون . بگو من دوستت دارم این بچه از وجود من و توعه بیا بخاطر این بچه و دخترمون دیگه سمت این کارها نرو . اگه هم بچه ت رو دوست نداری امیدوارم قبل از اینکه خودت مرتکب گناه بشی خدا از دلت بگیرتش و بده ب اون کسی ک ده ساله منتظره 

منم توی این حال بد بودم خیانت ندیدم ولی وسط کلی دعوا ی دفعه بی بی چک مثبت شد برا منی ی دکتر حرفه ای ...

یعنی بنظرت بدنیاش بیارم و بعد اگر بازهم خیانت کرد اونوقت دوتا بچه را بردارم و برم ؟

نیلوفر هستم  
اگه هنوز خیانت میکنه حتما پیگیری کن دستش رو رو کنی . اگه ن بهش بگو حامله ای ازش قول بگیر ی زندگی با ...

نه فعلا که نمیکنه و چندماهه که مشکلی نداریم اما من از آینده خودم وبچه هام میترسم

نیلوفر هستم