2777
2789
عنوان

خدایا چقدر التماست کنم چقدر

224 بازدید | 16 پست

خدایا دیدی تو اره دیدی چیکار کرد مامانم باهام یادته انقد حرصم میداد تو حاملگی از دستش جیغ میزدم 

یادته بچه دوماه ام رو  تو چله زمستون بدون شلوار برد رو حیاط تو سرمای سیاه زمستون میگفت میخام بچه ات افتاب بگیره خدایا یادته با این کارش بچه ام ذات الریه کرد 

یادته زایمان کردم نمیخاست پیشم باشه یادته 

یادته وقتی دوازده سالم بود از زمان مجردی های بابام ک دوست دختر داشته بهم میگفت چشم گوش منو باز میکرد خدا جونم یادته همیشه بهم میگفت تو هیجی نیستی تو هیچی نمیشی یادته وقتی نتایج کنکور اومد و من ی دانشگاه عالی و بهترین رشته مهندسی و روزانه قبول شدم انقد گفت گفت گفت انقد اعتماد بنفسمو داغون کرد ک انصراف دادم 

خدایا یادته همیشه تا بحثی پیش میومد بهم میگفت از اینجا گم شو بیرون یادته

خدایا یادته شکم شش ماه حامله بودم سیلی زد بهم 

خدایا دلم خونه خدایا کجایی خدا جونم میخام بدونم مادرم هست یا نه اگه نیست مادر واقعی من کیه 

خدا جونم یا رب العالمین جز تو کسی رو ندارم خدایا کمکم کن  نشونم بده التماست میکنم 

💔💔💔💔💔💔💔

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا کیه 

دلیل خواب هایی ک میبینم چی میتونه باشه 

اون زنی ک اومد بخوابم راجب اینده پسرم گفت همون شبی ک من سقا خونه شمع روشن کردم بعد همون شب ی زن اومد بخابم 

خدایا همون مامانم بود اره؟؟؟؟ 

چقدر نق میزنی چقدر از زنهای نالون بدم میاد یه خداحافظی باهاش بکن بزارش کنار مطمعن باش اب از اب زند ...

در ظاهر ک همین کار رو کردم 

مغزمو چیکار کنم دلمو چی همش موندم چرا اخه چررررراااا

عزیزم خودتم انگار اعتماد ب نفست پایینه 

زن حامله ای ک شوهر و خونه و زندگی داره چرا باید پاشه بره خونه همچین مادری ک سیلی هم بخوره بعد اومدی اعتراضشو ب خدا میکنی 

یا چرا نموندی خونه خودت و با بچه پا شدی رفتی خونه اونا ک اونم بچتو تو زمستون ببره تو حیاط 

خاهر عزیزم چیزی ب نام قطع رابطه وجود داره 

منم مامانم مثل مامان شماست چند ساله قطع رابطه ام  و تمام 

دیگه این التماس کردن ب خدا نداره 

شما تو چندتا تلپیک قبلت گفتی عشقم مهندسه الان میگی شوهر داری و بچه قضیه چیه

بعلللللله اره یکی رو دوست داشتم و دارم