2777
2789
عنوان

کنکور

306 بازدید | 35 پست

همون اول بگم ترازم خوب نیست نپرسید لطفا 

الان که فکر میکنم من امسال پشت بودم و کلا توی خونه بودم  و دوستامم هیچ پیام نمیدادن و جو خونه انگار کنکور من یه چی الکیه انگار اون حس جدیت نبود کلا چندتا دونه کتاب بیشتر نگرفتم هیچ کلاسی نرفتم اخه من مشکل داشتم باید از کی میپرسیدم ازمونم نتونستم ثبت نام کنم خونمونم سر و صدا الان که فکر میکنم چجوری انتظار داشتم قبول شم؟💔 

میشه واقعا میشه با بی پولی و شرایط بد قبول شد میدونید دلم برای خودم میسوزه همه بچه های فامیل چه خرجا و کلاسا میرن اما من نتونستم و ازشون عقب افتادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش تو دهه 70،80و اوایل 90میشد اینطوری قبول شد ولی الان ديگ همش افتاده دست مافیای کله گنده کنکور و اجازه نمیدن اونایی که خرج های آنچنانی نمیکنن و جیب اینهارو پرکنن رشته های تاپ قبول بشن. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

دقیقا وضعیت منم اینه و موندم چطوری پول در بیارم که هزینه کتاب و ... کنم با اینکه وضعیت مالیمون بد نیست ولی بابام اصلا نمیخواد برام هزینه کنه و بهم امید ندارن 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

ببین من رشته ام هنر بود چون منابع آزاد هزینه زیاد بود مثل تو چهار دونه کتاب گرفتم ولی نخوندم  یک سال پشت موندم باز نخوندم با شرط معدل رفتم رشته طراحی لباس تو دانشگاه با دوستام آشنا شدم همشون بالای ده میلیون خرج کردن ولی هیچی نیاوردن از انواع آزمون و کلاس و به زور شبانه دولتی آوردن  همشونم بچه مایه دار پس نگران  نباش فقط بخون 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
برا خانوادم همچین مهم نی که

اشتباه می کنی مهمه شاید ظاهرا نشون ندن ولی باور کن الان داغونن

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین