2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
دخترمن هم پشت بود وخیلی خیلی خراب کرد الان توشکیم

قصد دخالت و فضولی ندارم اما خودتون رو شاد بگیرین و بهش بگین فدای سرت اشکال نداره دنیا به آخر نرسیده و.... خلاصه دلداریش بدین الان توی دل خودش به اندازه کافی آشوب هست اگه شماهارو اینطوری ببینه ديگ بدتر میشه، خودش داره تمام شب و روزهایی ک بی‌خوابی و استرس کشید رو برای خودش مرور میکنه و غصه میخوره. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد دخالت و فضولی ندارم اما خودتون رو شاد بگیرین و بهش بگین فدای سرت اشکال نداره دنیا به آخر نرسیده ...

باور کن نمی تونم اینا روبگم اصلا فقط سکوت کردم

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
من تازه پولمم گرفتن 💔

🥺💔الهی

منم میخواستم برم سر کار ولی بابام میگه به هر چی داری قانع باش حتی اجازه رفتن سر کارم ندارم 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

برا خانوادم همچین مهم نی که

اگ برا خانواده مهم باشه ی جور در عذابی نباشه ی جور دیگه 🥲

خانواده ی من کنکور و درس من براشون مهمه ی عالمه خرج کردیم و این باعث عذاب وجدان و ترسمه که اگ نشه باید چه غلطی بکنم 🥲🤌

اصلا ولش کن بفرست شاگردی طلافروشی یا یه جا که مهارت یاد بگیره وقتی میبینی پشت بود و نتونست نتیجه بگی ...

نمی دونم شاید اینکار روکردم اخه ناسلامتی من وباباش تحصیلات دانشگاهی وشاغلیم اونوقت اون بره شاگردی😭

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
🥺💔الهیمنم میخواستم برم سر کار ولی بابام میگه به هر چی داری قانع باش حتی اجازه رفتن سر کارم ندارم

من تنهایی از خونه بیرون نمیرم در واقعا اصلا بیرون نمیرم ماه تا ماه تو خونم

باور کن نمی تونم اینا روبگم اصلا فقط سکوت کردم

میدونم لحظه پرتنشی هست من خودم لیسانس دارم شغل پاره وقا نسبتا خوب دارم، امسال دوباره ثبت نام کردم برا کنکور تجربی امسال دوباره مثل همون 5،6سال پیش وقتی میخاستم نتایج رو ببینم تپش قلب گرفتم و گوشام سنگین شد تا مرز سکته رفتم با اینکه برام خییییلی آنچنان مهم نبود اما براش تلاشم رو کردم. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
فقط مامانم میپرسه که هنو نگفتم بهش

خوب معمولا مادرا حساسترن من هم شوهرم زیاد پیگیر نیست