2777
2789

عزیزم کارتی که افتاده واست خیلی واضح داره میگه طرفت ادم خوبی نیست 

سنت کمه؟

اگه سنت کمه خیلی مواظب باش ممکنه خودشو یه ادم خیلی خوب جلوه داده باشه

خودتو از ترس و تردیدای توی مغزت رها کن 

این چیزیه ک لازم داری

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من فرهنگیان قبول نهایی میشم امسال ؟

حس شیشمی نیستم

یهو این حس بهم دست داد که فردی که پشت این تاپیکه  همچین مشخصاتی داره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
عزیزم من فرهنگیان قبول نهایی میشم امسال ؟نتیجه نزدیکه 😢 استرس دارم

قشنگم من نمیتونم جواب بدم نصیریی کارش درسته بپرس ازش

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

چرا نصیری جان صمیمی نشم آخه قبلا همگفتی صمیمی نشم

ممکنه جنبه شنیدن رازهاتو نداشته باشه گلم

بعدا حبفشو پیش بکشه یا هرچی....

یاعث سرخوردگیت میشه

عزیزم من فرهنگیان قبول نهایی میشم امسال ؟نتیجه نزدیکه 😢 استرس دارم

۷۰ درصد احتمالش اره هست

اخه کارت دو به شک افتاد دقیق نمیتونم بگم

ممکنه جنبه شنیدن رازهاتو نداشته باشه گلمبعدا حبفشو پیش بکشه یا هرچی....یاعث سرخوردگیت میشه

ممنونم از راهنمایت چشم با سیاستپیش میرم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

۷۰ درصد احتمالش اره هستاخه کارت دو به شک افتاد دقیق نمیتونم بگم

پنجاه پنجاهه شاید