2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارتم..

امروز عشقمو دیدم کی باهاش صحبت دارم حضوریی چی فکر میکنه راجبم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

لطفا منم بگو امیر امشب چه فکری کرد فالوش کردم فردا فالوم میکنه یانه؟ توروخدا بگو

نمیدونم فالو کنه یا نه ولی کارت میگخ ارتباطی بین شما شکل نمیگیره و قیدشو میزنید در اخر

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
امروز عشقمو دیدم کی باهاش صحبت دارم حضوریی چی فکر میکنه راجبم

ازت خوشش اومده خیلی

اینجا بانوی جام افتاده

میتونه معنیش سکوت و وقاب زیادتون باشه ک جلبش کرده...

و ب زودیم اینارو میگه خدش

ولی حواستونو جنع کنید که زیاد باهاش صمیمی نشید و هر چیزیو بهش نگید 

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
ازت خوشش اومده خیلیاینجا بانوی جام افتادهمیتونه معنیش سکوت و وقاب زیادتون باشه ک جلبش کرده...و ب زود ...

چرا نصیری جان صمیمی نشم آخه قبلا همگفتی  صمیمی نشم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم