2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

87 بازدید | 15 پست

من باردارم ولی هنوز به مرحله تعیین جنسیت نرسیدم 

دیشب خواب دیدم بچم دنیا اومده دخترم هست ما اسمشو انتخاب کردیم ولی خودش یهو حرف زد که اسم من فاطمه هست 

از یه طرفم مادرشوهرم خیلی داره نظر میده واسه اسم و منم گوش نمیدم اسم شناسنامه ای مادرشوهرم فاطمه هس اسم مستعار خواهر شوهرمم فاطمه هس 

بنظرتون تعبیرش چیه

فاطمه اسم قشنگ و مبارکیه...چن سال پیش یکی از اقواممون که کلا از نظر مذهبی مشکل داشتن،خواب دید یه پسر داره،یه آقایی که صورتش نوراتیه اومد بش گفت اسم پسرتو بذار حسین...یه سال بعدش پسردار شد و اسمشو حسین گذاشت

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ات پسر میشه اسمشم میزاری علی۰ یه بار عین این خوابو در مورد یکی دیدم همین شد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
فاطمه اسم قشنگ و مبارکیه...چن سال پیش یکی از اقواممون که کلا از نظر مذهبی مشکل داشتن،خواب دید یه پسر ...

منم اسم فاطمه خیلی دوست دارم ولی مادرشوهرم یه جوریه که فکر میکنه بخاطر اون اسم گذاشتم 

شاید فکرت به اینطور حرفا مشغول بوده و خواب دیدی  در هرصورت خیره اگر دوس داشتی میتونی فاطمه هم ...

اتفاقا اصلا بهش فکر نمیکردم 

تو خوابم خونمون عوض کرده بودیم من به بچم گفتم حنا یهو گفت اسم من فاطمه هست

منم اسم فاطمه خیلی دوست دارم ولی مادرشوهرم یه جوریه که فکر میکنه بخاطر اون اسم گذاشتم 

اگه تصمیم گرفتی اسم فاطمه رو بذاری،مثلا میتونی بگی از مجردی نذر کردم،یه همچین حرفایی

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

خوب چه اشکال داره با یه تیر دو نشون زدی بزار خیال کنه بخاطر اونه بعد بیشتر هواتو داره در صورتی که خودت خواستی اسمش فاطمه باشه بعدم بنظرم بچه پسره 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
چرا پسر؟

چند ماهته؟

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
دوماه 

بسلامتی باشه عزیزم انشالله اول هم خودت سالم و سلامت باشی هم بچه سالم دنیا بیاد .

با توجه به خوابت و احساسی که به خوابت دارم 

کاربری منو یادت باشه اگه دوست داشتی و درست بود حدسم بهم بگو 

شاید مسخره کنی ولی حدسم در مورد جنسیت و احساسم تا حالا درست بوده تا جایی که میگن حتما چشات سونوگرافی داره 😁