2821
2789
عنوان

عکس بی بی چ

278 بازدید | 27 پست

دوستان امروز ۱۶ روز که آمپول hcg تزریق کردم 

دیروز بی بی چک گذاشتم سریع یه هاله محوی انداخت

که با چشم خیلی واضح مشخصه

روز ۱۲ تزریق آمپول هم زده بودم هاله داشت اما بعد از خشک شدن هاله مشخص شد.اما دیروز همون ثانیه اول دیدم.

علائم هم شکم درد های پریودی میگیره ول میکنه

کمر درد دارم

ولی سینه هام زیاد حساس نیست خیلی خفیف

موعدم ۲۰ مرداد

عکس بی بی هم گذاشتم باید دقت کنی تا هاله ببینی خیلی محو.

به نظرتون امیدی هست یا دارم پریود میشم؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارکت باشه الهی بنظر من که مثبته منم ۱۲ تیر زدم ۱۲ سیکلمم بود ولی پریود نشدم بی بی هم منفی حالا امپول پروژیترون زدم منتظرم ببینم چی میشه ۱ هم وقتم بود خسته شدم دعا کنین واسم

من هاله میبینم انشالله مثبته

مررسی گلم توی برنامه گهواره هم گذاشتم چند نفر گفتن هاله میبینن. میخواستم ببینم تاثیر آمپول تا کی توی بی بی چک نشون میده تجربه ای دارید

مررسی گلم توی برنامه گهواره هم گذاشتم چند نفر گفتن هاله میبینن. میخواستم ببینم تاثیر آمپول تا کی توی ...

من آبجی تجربه ندارم منم ماه اول اقدامم 3تا بی بی زدم یکم هاله ازین بیشتره فردا میرم آزمایش 

مبارکت باشه الهی بنظر من که مثبته منم ۱۲ تیر زدم ۱۲ سیکلمم بود ولی پریود نشدم بی بی هم منفی حالا امپ ...

مروسیه عشقم الهی که هرکی  نی نی میخواد خدا بهش بده من که سه سال منتظرم دیگه خیلی خسته شدم

من آبجی تجربه ندارم منم ماه اول اقدامم 3تا بی بی زدم یکم هاله ازین بیشتره فردا میرم آزمایش

والا منم اولین بار آمپول hcg زدم.  حالا دیگه منتظرم تا موعدم بشه و ببینم این هاله ها واقعی یا نه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792