2777
2789
عنوان

عکس بی بی چ

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 27 پست
مروسیه عشقم الهی که هرکی نی نی میخواد خدا بهش بده من که سه سال منتظرم دیگه خیلی خسته شدم

مرسی فداتشم الهی آمین منم ۴ ماه دیگه میشه ۴ سال که منتظرم و از دست این همه دارو امپول قرص خسته شدم خدا به رومون نگاه کنه انشالله

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاملا درکت میکنم منم شرایط تورو دارم خواهرشوهر عروسهای عمو شوهرم همه آوردن غیر من

درسته هر کی تو این دنیا جای خودشو داره و به من ربطی نداره هردوشونم دوست دارم و هرکی سهمش جداست هرکی مال خودشو به وقتش میگیره حالا مال ماهم میاد یکم دیر 😅 انشالله این زمان انتظار سپری شده و تو مامان شدی منم این ماه به لطف خدا گفته من نباشه گفته و لطف خدا باشه میرم آی یو آی و میشه واسه منم

درسته هر کی تو این دنیا جای خودشو داره و به من ربطی نداره هردوشونم دوست دارم و هرکی سهمش جداست هرکی ...

انشالا به امید خدا همینطور باشه از لطف خدا نمیشه غافل بود خدا خودش همه چیز به وقتش میده حتما تا الان صلاح نبود و نداده.

Hcg تا چند روز توی بی بی چک مثبت کاذب میشه؟؟

تا دو هفته اثرش میمونه

چند روز دیگه باز بی بی چک بزن اگر باردار بودی باید هاله پررنگ تر بشه اگر نشد پس حامله نیستی. 

گرچه آزمایش خون بدی دقیق تره

بزار از موعدت بگذره