2777
2789

راستش من دیدم خوشم نیومد، من مینی دوره هاشونو دیدمم، سلیقه اییه، ممکنه شما خوشتون بیاد ولی برای من اصلا جوابگو نبود

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدید از چه مواردی خوشتون نیومد

ببینید من راستش دوره های کمی ازش دیدم، برای آزمون آیلتس میخواستم و اصلا بنظرم برا اون اپلیکیشن مناسب نبود، چون زیاده گویی اضافه داشت، محتوای غیر مرتبط داشت و البته شیوه تدریس ایشون حداقل برا من جذاب نبود ممکنه شما دوست داشته باشین ولی، سلیقه اییه بیشتر

میشه بیشتر توضیح بدید از چه مواردی خوشتون نیومد

مثلا من سری دوره های انگلیش فور یو رو خیلی خیلی دوست داشتم و کلی یاد گرفتم ولی ممکنه خیلیا اصلا دوست نداشته باشن

ببینید من راستش دوره های کمی ازش دیدم، برای آزمون آیلتس میخواستم و اصلا بنظرم برا اون اپلیکیشن مناسب ...

آحه من پیجشونو که دارم خیلی نظرات مثبتی داره 

یعنی دروغه ؟

خودم دست و پاشکسته زبان بلدم دوست داشتم از اول دوره هاشون شروع کنم که بعد بتونم آزمون آیلتس بدم 

شما برای آیلتس چی کار کردید؟

آحه من پیجشونو که دارم خیلی نظرات مثبتی داره یعنی دروغه ؟خودم دست و پاشکسته زبان بلدم دوست داشتم از ...

ببینید من با مایندست کار کردم کتابای خیلی خیلی خوبیه، اوایل سلف استادی کردم، بعد یه دوره آموزشگاه سفیر صادقیه رفتم، البته کتابای امریکن انگلیش فایل هم خوبن، بعدم یوتیوب محشره استفاده کنید کلی منابع عالی و زبان اصلی داره، خودتونو گیج منابع مختلف نکنید

از کجا تهیه کردید دوره هارو ؟ پیج دارن؟

من از یه کانال تلگرامی که یه سری دوره هاشو گذاشته بود دیدم، راستش من اینستا ندارم، شایدم خوب باشه، بپرسین باز به هرحال من کار ایشونو بی ارزش نمیکنم، گفتم خدمتتون کاملا سلیقه اییه

من از یه کانال تلگرامی که یه سری دوره هاشو گذاشته بود دیدم، راستش من اینستا ندارم، شایدم خوب باشه، ب ...

مچکرم ازتون مرسی 

من راستش خیلی تنبلم   دنبال لقمه آماده 

حوصله ندارم از این شاخه به اون شاخه بپرم 

دوست داشتم یه دوره جامع داشته باشم که از صفر تا صد یادم بده 

مچکرم ازتون مرسی من راستش خیلی تنبلم دنبال لقمه آماده حوصله ندارم از این شاخه به اون شاخه بپرم دوس ...

خواهش میکنم، راستش واقعیت اینه که هیچ دوره آماده اینشکلی وجود نداره، حداقل فارسی، بعدشم شما اول راهین به خودتون نگین تنبل😂😂، کمم خوندین مهم نیست فقط پیوسته و مستمر، زبان واقعا مهمترین مهارت ضروری امروزه بعدشم کامپیوتر و آفیس