2777
2789
عنوان

یه پسره تو کوچمون ازم خوشش میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخ بدم چیهههه

خودش اگه خوشش اومده باشه میاد جلو هرطوری بشه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اخه هر بار میبنمش تنها نیستیمیا اون با کسیهیا من با کسی

خب بالاخره جور میشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب وقتی عاشقشه بیاد خاستگاریش

پسره ک چیزی نگفته بهش

خودش حس میکنه پسره خوشش میاد

هیچی نشده که بیاد خواستگاری

دفعه بعد گوشه لبتو گاز بگبربا دستت ی بوس بفرس یه پاتم بالا باشهاخرشم ی چشمک بزن

خداشاهده پسر همسایمون همزمان هم چشمک زد هم بوس فرستاد ب مامانم گفتم  اگه این خواستگاری هم بیادجوابم منفیه چ چندش بود بعد اسی ک دختره این حرکاتو بیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

دهنت سرویس خیلی بلند به این کامنتت خندیدم😂😂😂😂

دوسم داری نه؟  

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خب بالاخره جور میشه

آره میبینی یه روز تو بدترین حالت ممکن خودمم و شبیه گوزم

یکی در میزنه یدفه درو باز میکنم میبینم اونه

من دقیقا با کراشام تو همچین موقعیت هایی روبه رو میشم😂💔