2777
2789
عنوان

جواب یا واکنشتون ب این حرف همسر

153 بازدید | 14 پست

فکر کنید کلا سالی یبار شاید دعوامون بشه و هر بار تو دعوا خیلی محکم و زشت بهم میگه جمع کن برو اولین بار که گفت جمع کردم رفتم اومد دنبالم و پدرم گفت بهش که من هم خودش هم بچش رو نگه میدارم یعنی میدونه پشتوانه دارم و خودمم ترسی از رفتن ندارم ولی خب دوتا بچه دارم نمیشه ..و اینکه خیلی خورد میشم با این حرف ایندفعه واقعا از چشمم افتاده و نمیدونم چ رفتاری بکنم که دیگ تکرار نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عصبانیت آدمها حرفی میزنن که طرف مقابل رو حرص بدن 

حالا ممکنه اون حرف هم اصلا از دل نیست و فقط شده براشون یک ابزار 

تا گفت برو که شما نباید جمع کنی عزیزم 

زندگی این حرفها نیست 

بگو خونه خودمه تو گمشو خونه ننه بابات

همینی که دوستمون گفت  رو بگو و اینکه حق و حقوقمم بده جمع کن برو من بچمو دست آدمی که ثبات نداره و ممکنه بیرونش کنه نمیدم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بگو عاشق چشم و‌ابروت نیستم که موندم حق و‌حقوقم رو بده تا برم چند بارم تکرار کن فردا میری اقدام کنی؟؟ ...

نه این ححرف رو نمیزم غرورم اجازه نمیده اونوقت بگه اره بخاطر پول و اینا موندی اصلا شخصیتم نمیذاره ولی خوب شد میتونم بگم ۱۰سال عمر تلف شدم رو برگردون تا برم

تو عصبانیت آدمها حرفی میزنن که طرف مقابل رو حرص بدن حالا ممکنه اون حرف هم اصلا از دل نیست و فقط شده ...

خب منم نرفتم من فقط اولین بار که گفت رفتم چونکه بهم گفت تو اهمیتی نداری برام جمع کن برو من رفتم اینکه رفتم مال ۵سال پیشه

باید به این درک برسونیش که واقعا از این حرف دلشکسته میشی و عشق و علاقه ات رو نسبت بهش از دست میدی

دقیقا همینو میخام فقط نمیدونم چجور بفهمونم بهش

دقیقا همینو میخام فقط نمیدونم چجور بفهمونم بهش

هزکسی یه قلق خاصی داره 

مثلاً بگو خودتو بزار جای من، من این رفتارو داشته باشم چه حسی بهت دست میده

یا مواقعی که خیلی احساس نزدیکی دارید باهاش صحبت کن بگو با این حرفت احساس ناامنی بهم دست میده 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈