2777
2789
عنوان

راه های افزایش شیر مادر

72 بازدید | 9 پست

سلام خانوما چه راه هایی برای افزایش شیر مادر هست من روزی ۳ بار بعد از غذا میخورم ولی تاثیر انچنانی نداشته مایعاتم زیاد مصرف میکنم به جز اینا چه راهی هست دخترم ۱۱ روزشه با شیر من سیر نمیشه باید بهش شیر خشک بدیم تا سیر بشه روزای اول که اصلا نبود حالا که هست خیلی کمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱.یک روز نترس و شیرخشک نده بذار بچه مک بزنه خیلی موثره

۲.گاهی گریه ی بچه اصلا از گرسنگی نیست ولی چون حالت مک میگیره شما فکر میکنید گشنشه و شیرخشک میدی درصورتیکه یا بادگلو داره یا فقط دلش مک زدن میخواد

۳.مایعات سرد نخور فقط گرم و ولرم داغ شدن رگ های زبان شیر افزاس

۴.زود صبحانه بخور

۶ صبح بیدار شو فقط برای صبحانه و دوباره بخواب

۵.تحرک داشته باش و هرروز دوش بگیر

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

از کجا میدونی سیر نمیشه ؟ سیر شدن با رشد و وزن گیری بچه مشخص میشه . 

بچه روزای اول توان مکیدنش کمه چون فکش ضعیفه پس هم طولانی دوست داره شیر بمکه ، هم ممکنه گریه کنه چون خسته میشه زود . 

خیلی از مادرا همینجوری با تصور اشتباه بچه رو شیر خشکی میکنند . 

غذاهایی مثل آبگوشت ، دلستر و قطره شیرافزا هم بخور . خیلی تاثیر داره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

سوپ خروس محلی 

عرق بیدمشک 

قبل از هر بار شیردهی ابمیوه شربت یا اب بخور

ون نون خامه ایم خیلی شیر مو زیاد میکرد ومیگو انگیر خشک

کلا کسی که شیر میده باید خیلی تغذیه ش عالی باسه اجیل ومیوه هرروز باید بخوره 

منم همین مشکل داشتم آخرشم شیر خشکی شددم کرده رازیانه برای من خوب بود ولی بازم شیرم انقدی نمیشد که سی ...

منم شیر خشک میدم شوهرم میگه دیگه نده بذار بچه گریه کنه خیلی بد گریه میکنه میترسم از حال بره اگه بهش شیر خشک ندم

2790
2778
2791
2779
2792