2777
2789
عنوان

مادری که حمله میکنه رو چیکار کنم

266 بازدید | 10 پست

لطفا بگین... ممنون

مثلا میره بیرون میاد خونه و فحش میده، فحشای رکیک... 

کتک و اینا

بعد یذره بهم پول میده جیغو داد میکنه و میگه پولمو بده، بعد من لباس ندارم با لباس مدرسه میرم بیرون یبار بهش گفتم به بابام بگه یه مانتو بخره، پنج ساله مانتو ندارم... داد میزنه میگه باید تودار باشی و توقعتو بیار پایین ولی همین داداشم مدرسه سی و چهار میلیونی میره

به اورژانس اجتماعی نمیتونم زنگ بزنم چون اصلا کاری نمیکنن، به بابامم میگم سرم داد میزنه میگه تقصیر خودته، جوابشم نمیدم بازم فشم میده، کتکمم زده پشتم یه زخمه بزرگی هست شبا نمیتونم بخوابم، خسته نشدم چون کارم از خستگی گذشته، انقدم بخشیدمش دیگه حالمم بهم خورد چون هر دفعه فرصت سوزی میکنه یه حسی دارم مثل تنفر... 

ازش متنفرم چون اون کاری کرد که از جنسیتم بدم بیاد، الانم نمیخواستم راجبش تاپیک بزنم ولی گفتم شاید شماها کمک کنین یه راهکار بچینیم کنار هم... 

بیرونم نمیتونم برم چون نمیزارن برم درو قفل میکنن پشت سرم  چه برسه کار کنم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی بگردم برات اولین باره تو این سایت دلم برای یه نوجوون سوخت ، گلم درست رو خوب بخون برو دانشگاه دولتی ، اینجور مواقع فقط خودت باید کمک کنی به خودت ، سر به سرش نذار  این روزا میگذره فقط لطفا به فکر شوهر کردن و اینا نباش لطفا 

قیافه آدما دم پیری که نیازمند دختراشون میشن دیدن دارهواقعا کخفقط درس بخون آنقدر موفق بشی برای خودت ز ...

نمیدونم، حس خوبی به خاستگارم دارم خیلی حامیه ولی مامانم میگه پول جهزییه نمیدم بهت

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

چندسالته؟ برو شکایت کن ازشون!

۱۷

۱۷

قانونا پدرت وظیفه داره بهت نفقه بده! 

نفقه فقط برای خانم هایی که ازدواج کردن نیست

پس از حق خودت دفاع کن، احترام هر بزرگتری واجب نیست! 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

عزیزم فعلا دهن به دهن نشو می‌دونم سخته اما فقط برای آرامش خودت و دوری از جنگ روان خودتو کمتر درگیر کن ...

بشین خوب درس بخون برو دانشگاه. و بتونی بری ی کار در کنار درس دانشگاه ادامه بدی . یا اگه شرایط تون واقعاً سخته برو کمیته امداد یا بهزیستی بعد درستو ادامه بده یا ی مهارت یاد بگیر تو آموزشگاه های فنی حرفه ایی... 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم فعلا دهن به دهن نشو می‌دونم سخته اما فقط برای آرامش خودت و دوری از جنگ روان خودتو کمتر درگیر ک ...

کلا که کار نمیتونم بکنم چون پولامو میگیره

والا هیچئم بهش نمیگم یهو خوابیدم میگه ج. ن. د. ه پاشو چقد میخوابی، مثل آدامس شده براش چپ میره راست میره فش ناموسی میده

کلا که کار نمیتونم بکنم چون پولامو میگیرهوالا هیچئم بهش نمیگم یهو خوابیدم میگه ج. ن. د. ه پاشو چقد م ...

خب اگه شهر دیگه قبول بشی خب استقلال تون بیشتر ...

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر