hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 عنوان کادو تولد واسه یه دختر ده ساله چی خوبه 450 بازدید | 20 پست ؟؟؟؟؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج🤲 1403/05/15 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tsuki_i عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1415 اکسسوری🤌🏻 حال که از سادهترین چیزها متاثر میشوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدمهای بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4461 از این ادکلن های بچگانه یه گردنبند ظریفاگه هزینه مد نظرت زیاده من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
kord98 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4735 فقططط اسباب بازی نری لباس یا پارچ اب بگیری واسش به نام خداوند رنگین کمان!) بچه ها نخندینا!) بارون اومدو یادم داد!) به مامان چیزی نگو!) بچه ها ناموسا کمک!) 🖤
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 11905 کتاب ماگتی شرت راحتی روسری یا شال گیره موهای زیبا لوازم تحریر جینگولمیتونی یه جعبه بگیری چند تا چیز کوچک کنار هم بخری مثلاً یه روسری با گیره مو
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25644 کتاب.عروسک.اگه مثل بچه های هم نسلش اهل موسیقی کره ایه عکسای خواننده ها یا عروسکاشون.لوازم تحریر خوشگل.میکروفون..کلا دخترا تو این سن سنگم بگیری براشون ذوق میکنن خیالت راحت😅😂
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 از این ادکلن های بچگانه یه گردنبند ظریفاگه هزینه مد نظرت زیاده ولا هزینه ک زیاد ندارم حالا خودش چنبار بهم گفت ک ساعت دوس داره ولی نمیدونم چه مدلی براش بگیرم اللهم عجل لولیک الفرج🤲
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9472 من برا دختر خواهر همسرماگ با عکس خودش با یدونه کیف پول خیلی قشنگ خریدم یه کیک کوچیکم پختم بردم براش.خیلی خوشحال شد😍 دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 فقططط اسباب بازی نری لباس یا پارچ اب بگیری واسش پارچ آب 😁😁😁😁 اللهم عجل لولیک الفرج🤲
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4461 ولا هزینه ک زیاد ندارم حالا خودش چنبار بهم گفت ک ساعت دوس داره ولی نمیدونم چه مدلی براش بگیرم از این فانتزی ها که خیلی شیک باشه اکسسوری من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
hastifateme مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 6108 کتاب.عروسک.اگه مثل بچه های هم نسلش اهل موسیقی کره ایه عکسای خواننده ها یا عروسکاشون.لوازم تحریر خوشگ ... اره دقیقا اللهم عجل لولیک الفرج🤲
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4461 من برا دختر خواهر همسرماگ با عکس خودش با یدونه کیف پول خیلی قشنگ خریدم یه کیک کوچیکم پختم بردم براش. ... چه زندایی خوبی من بجز خانوادم و خالم و دوستم هیچکس نمیدونه تولدم کی هس حفظ بشی ایشالا من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈