بخدا این دنیا فقط مال ادمای پولدار وگردن کلفته اصلن به ادمایی مثل مارحم نمیشه همیشه باید بابدبختی و اوارگی زندگی کنیم چی میشد زندگی ماهم خوب میشد من ازش چیز زیادی نمیخاستم یه سلامتی شوهرم یه خونه۵۰متری و یه ماشین ۱۰۰میلیونی چیز زیادی بود اینا برای یه سری ادما بخدا هیچی نیس عاقا من این دنیا زندگی@ندیدم اون دنیامیخام چیکار!
بخدا از سر صبحه اونقد گریه کردم که چشام به زوربازمشین اونقد جیغ زدم دادکشیدم که برادرشوهرم رف روستا پدرشوهرمم از خونه زد بیرون مادرشوهرمم بچه هارو برد توی یه اتاق دیگه دیوونه شدم بخدا اصلن نمیتونم باورکنم طاقت نبودنش خیلی قدرت میخاد!
توروخدا به شوهرت برس ببین یه چیزی میگن ناراحت نشو وقتی شوهرت بره بی کس میشی تنهامیشی هرکی هرچی بخادمیگه هرکاری بخاد باهات میکنه هرطوری بخاد رفتارمیکنه اصلن وارد یه دنیای دیگه میشی ببین پدرومادر جای خودشون ولی من میگم حتی اگه یکی ازاونادنیامیرفت اینقد برام سنگین نبود!چون شوهراصلن وجودش یه چیز دیگس پس به زورم شده ببرش دکتر و مراقبش باش قلب خیلی مهمه!وقتی شوهر بره انگار همه کس رفتن حتی پدرومادرهم فقط یه مدت کوتاه مراقبتن میندازنت پشت گوش تهشم بری اونجا یه سال میتونی اونجاباشی هزارتاحرف و حدیث پیش میاد پس شوهر بالاتراز پدرومادر وبچس باورکن اون نباشه ینی مرگ تدریجی!