2777
2789
عنوان

دوستان کجایین

1611 بازدید | 330 پست

@tanhaye1402  

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب  

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

سلاو ه نیستین ب کیدرن اون!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

سلام حالت خوبه ازدیشب هی توفکرمی میخواستم بیام یه چیزایی واست بگم ببینی شاید بااین وضعت از خیلیا بهتری یه جوون دیروز از چند طبقه افتاده فوت شده مال زیندشت هست اشناس پارسال خونه قبلی همسایمون بود یه دخترو پسر داشت کوچولو بودن دخترش تازه زبون باز کرده بود پسرشم یکم بزرگتر بود مستاجر بودن زنش همیشه میگفت مالباب ندارم من گفتم چطور نداری گف پدر مادرم مردن یه خواهر دارم ازدواج کرده داداشمم مجرده تهرا کارمیکنه بعضی وقتامیاد سر میزنه دلم براش میسوخت یه خواهرشوهرم داشت از کمر اسیب دیده بود نشسته راه میرفت اینم نمیرفت روستا پیش پدر مادرش پیش این داداشو زنش بود یه جاریم داشت یه بار اومد خونش جاریشو شوهرش دوتاشون کرو لال بودن یه بچه سالن داشتن یکیم حامله بود .بچهاش مثل خودش چشاشون سیهو خوشکل بودن ازدیشب یه لحظه از جلوچشام کنار نمیرن همیشه میگفت پدر شوهرن بهم میگه تویتیمو بیکس بودی مااوردمیت مثلا صاحب زندگی شدی ازدیشب پیش خودم میگم این بدبخت شوهرش زنده بود اینارو بش میگفتن الان که تنها شد چی میشه نه خونواده داره نه پشتوانه ای از نظر من هر زنی تاحالا شوهرش فوت کرده اندازه این زن گناه نداشته خیلی جوون بودا میگفت میخام بجه بیارم تنهو نباشن مثل من الان خدا بدادش برسه بااین خونواده شوهر . خاستم بگم توباز خونواده شوهرت خوبن خونواده خودتم همشونو داری برادر شوهرتم خوبه اگه بخواهی کنارش باشی مواظب خودتو پسرت باش حالتو خوب کن همیشه هستن کسایی که خیلی وضع بدتری دارن 

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام حالت خوبه ازدیشب هی توفکرمی میخواستم بیام یه چیزایی واست بگم ببینی شاید بااین وضعت از خیلیا بهت ...

وای بخدادقلبم دردگرفت برای این زن💔خداکمکش کنه هرچند هرچی اینطوری میبینم بیشتربه وجودش شک میکنم نمیدونم@چرا کفرمیگم ولی خب من اگه بی کس شدم بی شوهرشدم بازم بقول خودت یکی هس ولی این بدبخت دیگه چرا؟هوووف واقعانمیدونم بخدا از صبحه کارم شده گریه خستم واقعا ادم از یه جایی به بعد فقط میخاد سرشو بزاره بخابه وقتی بیداربشه که همه چی خوب شده باشه!

وای بخدادقلبم دردگرفت برای این زن💔خداکمکش کنه هرچند هرچی اینطوری میبینم بیشتربه وجودش شک میکنم نمید ...

نمیدونم فقط میدونم هر چی سنگه مال پای لنگه انجور ادما وقتی زنده هستنم زندگیشون سخته بچهای کوچیکشون یتیم میشن زنشون اواره میشه. کردن کلفتام روز بروز گردنشون کلفتتر میشه. دختر نکن باخودت بخدا سر به بیابون میزاریا حالت که زیادی بد شد میبرنت تمیارستان وقتی نتونی خودتو کنترل کنی حتی خونواده خودتم نمیتونن کاری واست بکنن اونموقع حرف همشون یکی میشه شاید بگن موندنت میش بچتم خطرناک باشه نزار به اونجا برسه بخدا شوهر من توخونوادشون سابقه بیماریه قلبی دارن یه عموش توجوونی فوت کرده بچهاش کوچیک بودن شوهرمنم خیلی وقتا قلبش شدید درد میگیره چتدباری دکتر رفت ولی ولش کرد هنش بهش میگم بخدا خدایی نکرده یه روز قلبت میکشدت گوش نمیده خیلیم چیزای چرب دوس داره وزنشم زیاده سیگارم میکشه هرکارین میکنم مگه گوش میده ادنا خودشونم خیلی وقتا مواظب سلامتیشون نیستن وقتی بخودشون میان که دیره

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نمیدونم فقط میدونم هر چی سنگه مال پای لنگه انجور ادما وقتی زنده هستنم زندگیشون سخته بچهای کوچیکشون ی ...

بخدا این دنیا فقط مال ادمای پولدار وگردن کلفته اصلن به ادمایی مثل مارحم نمیشه همیشه باید بابدبختی و اوارگی زندگی کنیم چی میشد زندگی ماهم خوب میشد من ازش چیز زیادی نمیخاستم یه سلامتی شوهرم یه خونه۵۰متری و یه ماشین ۱۰۰میلیونی چیز زیادی بود اینا برای یه سری ادما بخدا هیچی نیس عاقا من این دنیا زندگی@ندیدم اون دنیامیخام چیکار!

بخدا از سر صبحه اونقد گریه کردم که چشام به زوربازمشین اونقد جیغ زدم دادکشیدم که برادرشوهرم رف روستا پدرشوهرمم از خونه زد بیرون مادرشوهرمم بچه هارو برد توی یه اتاق دیگه دیوونه شدم بخدا اصلن نمیتونم باورکنم طاقت نبودنش خیلی قدرت میخاد!

توروخدا به شوهرت برس ببین یه چیزی میگن ناراحت نشو وقتی شوهرت بره بی کس میشی تنهامیشی هرکی هرچی بخادمیگه هرکاری بخاد باهات میکنه هرطوری بخاد رفتارمیکنه اصلن وارد یه دنیای دیگه میشی ببین پدرومادر جای خودشون ولی من میگم حتی اگه یکی ازاونادنیامیرفت اینقد برام سنگین نبود!چون شوهراصلن وجودش یه چیز دیگس پس به زورم شده ببرش دکتر و مراقبش باش قلب خیلی مهمه!وقتی شوهر بره انگار همه کس رفتن حتی پدرومادرهم فقط یه مدت کوتاه مراقبتن میندازنت پشت گوش تهشم بری اونجا یه سال میتونی اونجاباشی هزارتاحرف و حدیث پیش میاد پس شوهر بالاتراز پدرومادر وبچس باورکن اون نباشه ینی مرگ تدریجی!

بخدا این دنیا فقط مال ادمای پولدار وگردن کلفته اصلن به ادمایی مثل مارحم نمیشه همیشه باید بابدبختی و ...

شوهرم همیشه میگه اون دنیام پولدارا میخورن میگه این دنیا که وضعشون خوبه اون دنیام خوش میگذرونن ولی ندارا این دنیاندارن همش زجرو رنج میکشن اخرشم مجبور میشن سراغ خلاف میرن دیگه اون دنیام بخاطر کار خلافشون مجازات میشن .بخدا غذا درست میکنم در قابلمه رو برمیداره میگه روغنی نیست پارسال رفت دکتر واسه معدش دکتر گفت سیگارو چای کم کن ولی گوش نمیده اونقدر سیگار میکشه ها من هروقت زنی شوهرش میمیره بیشتر واسه زنش میسوزم تامادرش درسته مادر پسرش میمیره ولی مادر توهمون جایگاهه خودش میمونه و غصه از دست دادن فرزندشو میخوره ولی زنه که اواره میشه زندگیش خراب میشه و مثل توپ اینو اونور میشه .اره شوهر نباشه زندگیت ازبین میره بچت زیر منت همس پدرمادر میخوان زودتر اسم شوهرکردن روت بیفته که خیالشون راحت باشه و مسئولیتت گردنشون نباشه .دختر ببین کاری میکنی دیگه همه باترسو لرز باهات حرف بزنن اینجوری بچتو میگیرنا میگن صلاحیت بچه داری نداری برادرشوهرتم شاید دیگه نخاد کنارت باشه اونموقع میبرن میندازنت خونه مدرت میگن دخترت دیگه هوشو حواسش سرجاش نیست مامیترسیم بلایی سرش بیاد میش خودتون بمونه به همین اسونی بچتم از دست میدی بخدا اینارو گفتم بخودت بیایی بخدا حقیقته ها دیگه خوددانی

شوهرم همیشه میگه اون دنیام پولدارا میخورن میگه این دنیا که وضعشون خوبه اون دنیام خوش میگذرونن ولی ند ...

مراقب شوهرت باش فقط همینو میتونم بگم بخدا من عین چشام مراقب شوهرم بودم بعضی وقتامیشد۴شبانه روز نمیخابیدم ولی همون شبی که مرد من خابیدم ازهمون موقعس ازخودم متنفرشدم اگه بیداربودم مثل همیشه زنده میموندمیرسوندمش بیمارستان!اره بخدا مردنباشه زن اواره میشه بدبخت میشه بی کس میشه!گجه بخدا رفتارام دست خودم نیس نمیخام اینطوری باشم ولی دیگه دست خودم نیس خیلی عضبی پرخاشگر شدم کلا نمیدونم دوس دارم یکم به خودم بیام ولی نمیشه نمیتونم شاید دکترمو عوض کردم بهترشدم دارو هاهم ماشالله هیچکدوم اثرنداره اصلن روز به روز دارم بدترمیشم!بخدا پدرومادرمم تهش یه سال مراقبم میشن دیگه میندازنم دور همین الانشم میگن بیاکمکمون فرش بشوریم خونه بشوریم نمیگن این زن عزاداره حوصله خودشم نداره بیاد برامون خونه بشوره یه مانتوی مشکی ازخاهرم خاستم بخدا بهم نداد دروغ گف به اون یکی خاهرم دادم برده وقتی رفتم همون مانتو رو دیدم ولی برادرشوهرم هوامو داره خودش منو برد بازار گف رو هرمانتویی که دوس داشتی دست بزار کاریت به پولش نباشه!

مراقب شوهرت باش فقط همینو میتونم بگم بخدا من عین چشام مراقب شوهرم بودم بعضی وقتامیشد۴شبانه روز نمیخا ...

شوهر من فقط باید فقط پرهیز کنه مواطب خودش باشه بهم میگه اخرشم مورو ملخ میخورنم دیگ  اگه بشه عکسمونو میزارم ببینی . برادر شوهرت همین بزرگس که هواتو داره ؟

شوهر من فقط باید فقط پرهیز کنه مواطب خودش باشه بهم میگه اخرشم مورو ملخ میخورنم دیگ اگه بشه عکسمونو ...

میخورن درسته ولی خب عذاب هم خوب نیس بخدا!اگه میذاری بزارببینمتون! اره عزیزم همین بزرگه!منم مانتوی زیاد سنگین برنداشتم ۱ونیم دادم مانتو گفتم گناه داره!

میخورن درسته ولی خب عذاب هم خوب نیس بخدا!اگه میذاری بزارببینمتون! اره عزیزم همین بزرگه!منم مانتوی زی ...

برقمون رفت نت رفت هروقت باهم ان بودیم میزارم شوهرم خوشکله من نیستم مماغم یه عمل میخواد ولی شوهرم نمیزاره میگه اینکاراچیه من شوهرتم راضیم منم میگم من راضی نیستم اخه ماله خودش خیلی کوچیکه بش میگم بخدا بینیت وایه خانما خوبه اصلا برای یه مرد مناسب نیس🤣

برقمون رفت نت رفت هروقت باهم ان بودیم میزارم شوهرم خوشکله من نیستم مماغم یه عمل میخواد ولی شوهرم نمی ...

خخخ من انلاینم والاهی گجه منم خده شوهرم خیلی ازم خوشگلتربودخیلی زیاد!

خخخ من انلاینم والاهی گجه منم خده شوهرم خیلی ازم خوشگلتربودخیلی زیاد!

هستی الان اولین بارمه میترسم حذف نشه

هستم زیر سه دیقه حذف کنی حذف میشه!

باز برق برف هوووف 😤